Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Vai, inima! Vedeta care s-a filmat în ipostaze incendiare. Interzis cardiacilor!

Publicat:

 este un fotomodel celebru, iar toata lumea ar putea jura ca focoasa bruneta este sosia lui , asta deoarece tanara se bucura de forme apetisante, de dimensiuni generoase.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini rare cu Cristina Ciobanașu și iubitul ei! Actrița s-a filmat in ipostaze romantice alaturi de Alexandru Mureșan: ”Un moment...” / VIDEO

08:45, 09.05.2024 - Cristina Ciobanașu formeaza un cuplu cu Alexandru Mureșan deja de peste doi ani, dar rare ori fanii ei au avut ocazia sa ii vada in astfel de ipostaze. Iubitul actriței este o persoana discreta cand vine vorba despre camerele de filmat, dar iata ca ea a reușit sa surprinda cateva momente romantice!

Cine o face fericita pe Andreea Antonescu. Artista a recunoscut totul: „Pot spune asta cu mana pe inima!” VIDEO EXCLUSIV

19:25, 28.03.2024 - Andreea Antonescu este una dintre cele mai indragite artiste din Romania. Vedeta se bucura de cele doua fiice și de succes pe plan profesional, insa la capitolul iubire, aceasta nu a avut atat de mult noroc. Andreea are doua fetițe, pe Sienna din casnicia cu Traian Spak, și pe Victoria din relația cu…

Kim Kardashian, data in judecata de compania celebrului Donald Judd! Vedeta a fost acuzata ca ar fi mințit cand și-a prezentat mobila din casa

20:50, 27.03.2024 - Kim Kardashian are probleme grave! Compania regretatului Donald Judd a anunțat ca o va da in judecata pe celebra vedeta, dupa ce ar fi mințit cu privire la mobila pe care o are in casa. Declarațiile ei ar fi afectat imaginea companiei. Iata ce s-a intamplat.

De ce are Kim Kardashian doua degete mereu bandajate la o mana. Același detaliu dubios a fost observat și la Kate Middleton: ”Le-am sacrificat pentru...”

12:00, 22.03.2024 - Kim Kardashian a elucidat misterul degetelor mereu bandajate! Vedeta de la Hollywood are mereu doua degete de la mana puse intr-un bandaj, iar multa lume s-a intrebat care este motivul. Același detaliu a fost observat și la Kate Middleton, inclusiv la intalnirile oficiale. Iata de ce!

Loredana Groza, show de zile mari. In ce ipostaze incendiare a fost surprinsa artista intr-un club din București

14:15, 18.03.2024 - Loredana Groza este una dintre cele mai appreciate și talentate artiste ale momentului. Frumoasa cantareața in varsta de 53 ani continua sa faca furori in cluburi cu show-urile ei muzicale.


Ce parere ai despre aceasta stire?