Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) UNInterviu cu directoarea ANRE Violina Șpac. Campanie inedită împotriva corupției la nivel național: „Am reușit să le explicăm oamenilor ce trebuie să facă, dacă nimeresc în asemenea situații”

Publicat:

Lupta impotriva corupției a luat amploare. Agenția Naționala pentru Reglementare a realizat Campania de informare a consumatorilor privind promovarea standardelor de integritate și anticorupție in sectoarele reglementate de Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE), lansata in parteneriat cu Centrul Național Anticorupție (CNA). Membrii ANRE au mers prin raioane și le-au explicat cetațenilor cum sa reacționeze și unde sa apeleze privind soluționarea neințelegerilor care apar in raport cu titularii de licențe.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Amenzi de 31.500 lei in lupta impotriva braconajului piscicol

06:35, 18.04.2024 - In anul 2024, jandarmii din cadrul Gruparii Mobile Bacau au aplicat amenzi in valoare totala de 31.500 de lei in lupta lor impotriva braconajului piscicol. In contextul instituirii prohibiției pentru pescuitul in diverse scopuri, aceștia au desfașurat acțiuni punctuale pentru prevenirea și combaterea…

Consiliul Județean Ilfov incepe in forța o noua campanie! Intra in vigoare de luni, de la ora 21:00

11:50, 01.04.2024 - Consiliul Județean Ilfov a venit cu un anunț de ultima ora, pe pagina oficiala de Facebook! Locuitorii sunt informați ca vor asista la o campanie de proporții, care va pregati județul pentru anotimpul cald. Consiliul Județean Ilfov incepe de luni, 1 aprilie, o campanie impotriva enervanților țanțari…

Prețul motorinei coboara sub 22 de lei per litru, in weekend: Cu cat se scumpește benzina

12:06, 22.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețurile la carburanți pentru weekend. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu 11 banuți mai mult, iar pentru cel de motorina - cu 2 bani mai puțin.

Carburanții, mai scumpi și in weekend: Cat va costa benzina și motorina

12:51, 15.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețurile la carburanți pentru 16-18 martie. Astfel, in acest weekend, șoferii vor achita pentru litrul de motorina cu un banuț mai mult, iar pentru cel de benzina - cu 2 bani mai scump.

Motorina, mai ieftina in weekend: Ce prețuri a afișat ANRE la inceput de primavara

12:05, 01.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru urmatoarele zile. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 12 bani, iar prețul la benzina va fi mai scump cu un ban.

Prețul motorinei scade cu inca cu 11 bani: Cat va costa benzina, maine

12:10, 27.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 28 februarie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 11 banuți, iar prețul la benzina ramane neschimbat.

Caldura ar putea sa se ieftineasca pentru consumatorii

22:15, 22.02.2024 - Caldura ar putea sa se ieftineasca pentru consumatorii din capitala și din municipiul Balți. Termoelectrica și CET-Nord au depus in acest sens solicitari catre Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica. Pentru locuitorii capitalei, furnizorul solicita un tarif de 2442 de lei pentru o gigacalorie,…

Scumpiri și de Ziua Indragostiților: Faceți plinul astazi, maine prețurile la benzina și motorina vor crește

12:25, 13.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 14 februarie. Astfel, benzina va fi mai scumpa 6 bani, iar prețul motorinei va crește cu 7 bani.


Ce parere ai despre aceasta stire?