Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: Un tânăr fără adăpost a impresionat juriul de la X Factor, apoi a dispărut

Publicat:

, un tânar de 26 de ani care nu are casa, a uimit duminica seara publicul si juriul de la emisiunea "X Factor" din cu talentul sau, scrie .

Tânarul a interpretat la chitara acustica piesa lui "". "Nu am casa de sase ani. Din când în când dorm la prieteni, dar majoritatea timpului îl petrec pe strazi", a spus Robbie.

De la 13 ani a fost dat de mama lui în grija statului, însa Robbie s-a simtit ca o povara în fiecare familie care a avut grija de el apoi.

"Cânt…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moarte șocanta a unor romani in Marea Britanie. Crima și sinucidere intr-o familie cu șase copii

15:10, 08.04.2024 - O crima urmata de sinucidere intr-o familie de romani ține capul de afiș al presei din Marea Britanie. O femeie, mama a șase copii, și fostul sau soț au fost gasiți morți intr-o locuința din Coventry, informeaza Daily Mail.

(video) Cu acordeonul in maini și dorul de parinți in suflet: Un elev de 14 ani din Moldova a impresionat juriul și publicul la „Romanii au talent”

12:25, 30.03.2024 - Adrian Bradu, un tanar de 14 ani din Republica Moldova, este un exemplu stralucit de pasiune și dedicare pentru muzica. In fiecare zi, calatorește 7 kilometri pentru a ajunge la cursurile de muzica, un efort care reflecta angajamentul sau profund, scrie protv.ro .

Dani Oțil, impresionat de cazul lui Radu Ayan, baiatul disparut in Botoșani. Soacra prezentatorului locuiește tot in Tudora: ”E un miracol” / VIDEO

08:55, 19.03.2024 - Cazul baiețelului de 2 ani din Botoșani a ajuns in atenția tuturor și a uluit o țara intreaga, inclusiv pe Dani Oțil. Prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani a aflat de ceea ce s-a intamplat de la soacra lui, care locuiește tot in Tudora. Iata ce parere are!

Prima imagine cu Radu Ayan, copilul de doi ani dat disparut in Botoșani, pe patul de spital. Cum se simte copilul. Declarația mamei, dupa ce și-a gasit fiul

18:10, 18.03.2024 - Radu Ayan a fost gasit la mai bine de 24 de ore de cand a disparut. Copilul a fost transportat la spital, iar de curand, mama lui a facut și primele declarații despre starea fiului. Femeia a venit din Marea Britanie atunci cand a aflat ca baiatul este de negasit, iar acum ii este alaturi.

A fost gasit Aryan, copilul disparut de mai bine de 24 de ore. Anunțul Poliției

16:16, 18.03.2024 - Aryan a fost gasit! Micuțul din comuna Tudora, judetul Botosani a disparut, ieri, in timp ce se afla cu bunica sa in vizita la niște cunoștințe. Acesta a plecat fara sa fie observat de cineva. ”Ca urmare a mobilizarii exemplare și a eforturilor forțelor de ordine și ale intregii comunitați, minorul…

Profesorii din Marea Britanie sunt disperați. Elevii adolescenți devin misogini și homofobi, influențați de mesajele lui Andrew Tate

13:15, 16.03.2024 - Adolescenții din Marea Britanie se transforma in sexiști homofobi care iși abuzeaza propriile mame, manipulați de „regele masculinitații toxice”, Andrew Tate, scrie Daily Mail care a stat de vorba cu mai mulți profesori.

SUA și Marea Britanie au trimis avioane de recunoaștere dupa ce avionul secretarului britanic al apararii a fost afectat de bruiajul rus

14:16, 15.03.2024 - SUA și Marea Britanie au trimis joi avioane de recunoaștere in apropiere de enclava rusa Kaliningrad dupa ce semnalul prin satelit al avionului secretarului britanic al apararii a fost bruiat cu o zi in urma pe cand se intorcea din Polonia, relateaza Daily Mail.

Salah, dat disparut » Se naște un nou scandal in Anglia

20:55, 06.03.2024 - Mohamed Salah (31 de ani), extrema lui Liverpool, refuza sa le raspunda oficialilor de la naționala Egiptului, care i-au trimis convocare pentru meciul amical cu Noua Zeelanda. Liverpool le-a transmis egiptenilor ca Salah e accidentat, insa aceștia au vrut sa il cheme pentru a evalua ei accidentarea.…


Ce parere ai despre aceasta stire?