Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Un preot român a căzut în mare după ce a aruncat crucea de Bobotează. „A căzut popa, bă!”

Publicat:

Un preot roman ortodox, , a cazut in mare, in momentul in care incerca sa arunce crucea in apa. Evenimentul nefericit s-a petrecut la Torvaianica, localitate din apropierea Romei, vineri, 6 decembrie, cu ocazia zilei de Boboteaza.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Camionagiu roman ucis de un capac de canal aruncat de pe un pod, in Belgia

22:40, 13.05.2024 - Cinci tineri urmeaza sa compara marti in fata justitiei belgiene, in cadrul unei anchete pentru asasinat, banuiti ca au aruncat de pe un pod un capac de canal care a ucis un camionagiu roman, a indicat luni parchetul din Namur (centru), transmite AFP.

Sofer roman de TIR, mort la volan din cauza unui capac de canal aruncat de pe un pod, in Belgia

15:05, 13.05.2024 - Un șofer roman de TIR si-a pierdut viata, vineri noapte, cand parbrizul la masina sa a fost lovit de un capac de canalizare aruncat de pe un pod, in Belgia, scrie Rotalianul. Incidentul s-a produs in jurul orei 01.30, pe autostrada E42, la limita dintre provinciile Liege și Namur din Belgia. Gheorghe…

Șofer roman de TIR, ucis in Belgia de un capac de canalizare aruncat de pe un pod

08:30, 13.05.2024 - Un șofer roman de TIR a murit, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce un capac de canalizare, aruncat de pe un pod, i-a... The post Șofer roman de TIR, ucis in Belgia de un capac de canalizare aruncat de pe un pod appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Sfarșit trafic pentru un șofer de TIR roman - Ucis de un capac de canal aruncat de pe un pod, in Belgia

17:35, 12.05.2024 - In noaptea de vineri spre sambata, un șofer roman de camion a fost ucis pe o autostrada din Valonia cand cineva a aruncat un capac de canalizare de pe un pod. Parchetul a deschis o ancheta, relateaza presa din Belgia.Incidentul a avut loc in jurul orei 1.

Un preot roman ales capelan al papei

16:55, 03.05.2024 - Sfantul Parinte Papa Francisc l-a ales in randul capelanilor Sanctitatii Sale, incepand cu 27 martie 2024, pe pr. Laurentiu Dancuta (preot al Diecezei de Iasi, in serviciul Sfantului Scaun). Capelan al Sanctitatii Sale (in latina “Capellanus Sanctitatis Suae”) este un titlu onorific, care poate fi acordat…

Combinatia dintre alcool si o tigara era sa-l coste viata pe un barbat din Neamt. Cum a cazut de la etaj

18:45, 21.04.2024 - Imprejurarile in care un barbat din municipiul Roman a ajuns la spital sunt cercetate de politisti, fiind intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa dupa ce acesta a cazut din balcon

Un roman și-a aruncat iubita pe geam de la etajul patru, in Italia! Femeia a fost descoperita a doua zi dimineata

13:05, 05.04.2024 - Un caz șocant a avut loc in Italia! Un roman și-a aruncat iubita pe geam de la etajul patru. Femeia a fost descoperita a doua zi dimineata pe caldaram. Iata ce a transmis presa internaționala cu privire la acest incident care a șocat pe toata lumea!


Ce parere ai despre aceasta stire?