Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Un meteorit a lovit India! Un şofer de autobuz a murit, iar alte trei persoane au fost rănite

Publicat:

Un barbat a murit, iar alti trei au fost raniti, în statul indian , dupa ce au fost loviti de fragmente dintr-un meteorit. Cazul este acum cercetat de oameni de stiinta, în contextul în care ultimul incident similar a fost acum 200 de ani, potrivit mediafax.ro.

Un obiect neidentificat a cazut, sâmbata, în curtea din Bharathidasan, în statul . Un sofer de autobuz a murit dupa ce a fost lovit de obiectul care a provocat un crater cu adâncimea de peste un metru. Alte trei persoane au fost ranite în…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Una din victimele accidentului rutier din Bistrița-Nasaud, transferata la Cluj-Napoca. Un tanar de 17 ani a murit, iar alte șapte persoane au fost ranite.

11:31, 22.05.2024 - Una din victimele accidentului grav produs marti seara in localitatea Petris din judetul Bistrita-Nasaud, in urma caruia un adolescent a murit, iar alți șapte au fost raniți, a fost transferata la un spital din Cluj-Napoca.

Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite intr-un accident de autobuz in Florida

22:25, 14.05.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite, marți, intr-un accident de autobuz in Marion County, Florida, relateaza Sky News. Autoritațile au avertizat ca exista o „probabilitate mare” ca numarul morților sa creasca.

Trei persoane au murit, iar alte opt au fost ranite, dupa un atac al ucrainenilor asupra regiunii ocupate Donețk

16:40, 11.05.2024 - Cel putin trei persoane au fost ucise si alte opt au fost ranite sambata, intr-o lovitura ucraineana asupra unui restaurant din orasul Donetk, ocupat de Moscova si situat in regiunea ucraineana cu aceasi nume, in estul tarii, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

VIDEO. Un autobuz a cazut de pe un pod in Sankt Petersburg. Trei persoane au murit, iar alte șase au fost ranite

15:55, 10.05.2024 - Un autobuz care transporta circa 20 de pasageri a cazut vineri in raul Moika de pe un pod situat in centrul orasului rus Sankt Petersburg, trei persoane pierzandu-si viata, au anuntat autoritatile locale, relateaza agentia TASS, citata de Reuters si EFE.

Trei persoane, intre care un copil, ranite intr-un accident rutier produs de un sofer beat in județul Neamț

08:40, 28.04.2024 - Trei persoane, intre care un copil, au fost ranite intr-un accident rutier produs de un sofer beat, in noaptea de sambata spre duminica, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt.

Accident de autobuz la Iași. 4 persoane ranite. La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe

17:10, 09.04.2024 - La fața locului se deplaseaza MOTO din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași, 1 EPA, 1 Descarcerare și 1 ASAS, iar de la SAJ o ambulanța tip B, potrivit BZI. „Accident rutier produs intre un autobuz și un autoturism, in municipiul Iași, str. Palat. Se deplaseaza MOTO din cadrul Detașamentului 1 de…

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

Accident cumplit pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava / FOTO

16:30, 24.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs astazi, pe data de 24 martie 2024, pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava și au fost transportate de urgența la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?