Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Video şocant! Rechinii devorează o BALENĂ aproape de o plajă faimoasă

Publicat:

Un video realizat cu o drona a capturat imagini cu un grup de rechini care se sarbatoresc devorand o balena, pe masura ce plutește aproape de o plaja populara pentru surf. Faimoasa plaja de la , a fost zona interzisa pentru surferi din cauza acestui eveniment straniu. Cauza mortii balenei nu este cunoscuta.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Actrița celebra care a ajuns la spital! Vedeta a suferit mai multe rani din cauza unui accident

17:10, 22.05.2024 - Faimoasa actrița Nina Dobrev (35 de ani) a fost nevoita sa ajunga la spital, in urma unui accident de bicicleta electrica. Din fericire, chiar daca are in fața o perioada lunga de recuperare, vedeta se simte bine, noteaza click.ro. Chiar in cursul zilei de luni, pe 20 mai, faimoasa actrița din „The…

Un barbat a fost filmat sarind in mare ca sa atinga o balena ucigasa. „Un comportament șocant și absolut idiot” | VIDEO

13:11, 22.05.2024 - Dupa ce pe retelele de socializare a circulat un filmulet in care un barbat din Noua Zeelanda a fost filmat cand s-a aruncat in apa, incercand sa se agate de o balena ucigasa, el a fost identificat si amendat.

O biserica a ars complet in ziua de Paste (foto)

13:35, 05.05.2024 - O biserica de lemn dintr-un sat din Alba a ars in intregime dupa slujba din noaptea de Pasti, cauza probabila a incendiului fiind o lumanare aprinsa, lasata nesupravegheata. „In cursul diminetii am fost informati, printr-un apel prin SNUAU 112, de catre ingrijitorul bisericii din satul Ghioncani, comuna…

Turcia suspenda orice relatii comerciale cu Israelul din cauza razboiului din Gaza

08:00, 03.05.2024 - Turcia a suspendat joi relatiile sale comerciale cu Israelul, dupa ce a restrans deja exporturile catre aceasta tara in aprilie, ca raspuns la razboiul din Fasia Gaza, a anuntat Ministerul turc al Comertului.

„De unde știi….Adevarul despre tutun ?”

13:30, 30.04.2024 - Consumul de tutun este principala cauza prevenibila de deces in lume. Fumul de tutun conține peste 7.000 de substanțe chimice toxice, iar fumatul pe parcursul unei vieți poate sa duca in medie la scurtarea vieții unei persoane cu cel puțin 10 ani. Pe glob, peste 8,7 milioane de oameni mor anual din…

Caz șocant in Buzau. O femeie a sarit de la etajul patru, din cauza ca era agresata de iubitul ei

14:15, 19.03.2024 - O femeie din Buzau a recurs la un gest extrem, dupa ce a fost agresata și incuiata in casa de catre iubitul ei. Aceasta a sarit de la etajul patru al blocului in care locuia. Oamenii legii au luat masuri in cazul barbatului din Buzau. iata in ce stare este femeia, dupa ce a recurs la gestul extrem.

Gest șocant in Italia. Un roman și-a batut vecinii cu coada de la matura, din cauza ca faceau gratar

10:55, 18.03.2024 - Un roman a recurs la un gest șocant in Italia. Și-a batut vecinii cu coada de la matura, dupa ce a observat ca faceau gratar in curtea din spate a casei. Cei doi se aflau in curtea casei lor, iar barbatul i-a atacat. Iata ce l-a deranjat pe roman!

„Ofer 1.600 E pe luna, dar nu gasesc personal”. Jobul pe care nu-l vrea nimeni din cauza programului, intr-o faimoasa statiune din Italia

18:21, 16.03.2024 - „Tinerii nu vor sa mai lucreze seara", se plange un antreprenor italian. Mauro Evangelista este ingrijorat ca nu gaseste lucratori sezonieri pentru restaurantul sau din din faimoasa statiune Portofino, scrie La Repubblica , transmite observatornews.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?