Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Rudele victimelor din Colectiv, care au murit în acest weekend, au ajuns la IML! Părinţii îşi vor lua copiii ca să-i înmormânteze

Publicat:

Rudele tinerilor care au murit în acest weekend au mers la IML sa ridice trupurile neînsufletite. Din cei 12 tineri care au ajuns acolo, 6 au fost luati ieri acasa pentru a fi înmormântati.

Durere fara margini pentru rudele celor victime ale incendiului din Colectiv, care au încetat din viata în acest weekend. Oamenii au mers, luni dimineata, la IML pentru a ridica trupurile neînsufletite.

Dintre cei 13 morti în weekend, 6 au fost luati înca de duminica acasa pentru a fi înmormântati.

Ce s-a întâmplat?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Singuri acasa, de sarbatori! Jumatate dintre parinții plecați la munca nu vor fi alaturi de copiii lor de Paști.

13:40, 29.04.2024 - Peste 70.000 copii din regiunea de Nord-Vest nu iși vor vedea parinții de Paști. Situația este și mai grava in nord-estul și sudul țarii, unde numarul copiilor singuri de sarbatori depașește 250.000.

O mamica din Hudești și fiul ei de 4 ani au plecat de acasa și rudele au anunțat poliția. Daca aveți informații, sunați la 112

13:45, 24.04.2024 - O mamica din Hudești și fiul ei de 4 ani au plecat de acasa și rudele au anunțat poliția. Daca aveți informații, sunați la 112 Polițiștii botoșaneni efectueaza verificari pentru localizarea unei femei, de 49 de ani, din comuna Hudești, care a parasit domiciliul in data de 22 aprilie a.c., impreuna cu…

Femeia din Galați care și-a ucis in bataie propria fiica de 9 ani, trimisa in judecata

08:20, 23.04.2024 - Rudele deși știau ca mama iși bate frecvent copiii, nu au facut nimic pentru a o opri. Cele doua surori ale fetiței care a murit in chinuri, la sfarsitul lunii ianuarie, au fost preluate de asistența sociala.Mama cunoscuta cu probleme psihice nu ar fi fost la prima abatere. Tribunalul Galati nu a stabilit…

Trei tineri au murit și alți trei au fost raniti, dupa ce masinile lor s-au ciocnit si s-au rasturnat, in Neamț

09:10, 31.03.2024 - Un tragic accident a avut loc duminica noapte in localitatea Paraul Pantei din județul Neamț, soldandu-se cu moartea a trei tineri cu varste intre 17 si 22 de ani și ranirea altor trei. Mașinile in care se aflau s-au ciocnit violent și s-au rasturnat in curțile unor case.In accident au fost implicate…

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

​Parinți revoltați ca Erika Isac va concerta la un bal al bobocilor din Oradea. „Nu știu ce asculta copiii lor in caști, acasa”

13:31, 12.03.2024 - Prezența Erikai Isac la Balul Bobocilor organizat vineri de Colegiul Național Iosif Vulcan din Oradea a inflamat spiritele. Parinții elevilor au aflat ca artista folosește un limbaj licențios in piesele sale și spun ca tanara nu ar trebui sa participe la acest eveniment, relateaza Bihoreanul.

Singura gradinița din Romania in care parinții iși lasa copiii pe tot parcursul saptamanii. Micuții ajung luni și pleaca acasa vineri: ”Sunt foarte multumiti”

18:40, 12.02.2024 - O gradinița din Romania la ofera parinților o opțiune la care nimeni nu s-ar fi gandit. Copiii ajung acolo luni și mai pleaca acasa abia vineri. Conducerea singurei gradinițe de acest tip din țara a explicat ce beneficii au micuții urmand acest format.

RECOMANDAREA MINISTERULUI SANATAȚII In caz de viroze, parinților li se recomanda sa-și țina copiii acasa

16:10, 05.02.2024 - „Parinții care au copii bolnavi, care stranuta, au febra, simptomatologie specifica virozelor, sa ii rețina la domiciliu, triaj zilnic in școli”, recomanda Alexandru Rafila, ministrul Sanatatii, .... The post RECOMANDAREA MINISTERULUI SANATAȚII In caz de viroze, parinților li se recomanda sa-și țina…


Ce parere ai despre aceasta stire?