Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Rita Mureşan, cu sufletul neîmpăcat după moartea lui Marian Dârţă! "Înainte să moară..."

Publicat:

Marian Dârta a lasat-o pe cu sufletul neîmpacat. Aflata în strainatate pe când el era pe patul de spital, vedeta i-a facut o promisiune.

a fost invitata miercuri seara în platoul emisiunii "Rai da' buni", unde a vorbit si despre Marian Dârta, care îi era prieten apropiat. Aceasta a marturisit ce au vorbit ultima oara când i-a auzit vocea.

"Marian Dârta a stat si cu copiii mei, asa cum a stat si cu cei ai . Înainte sa moara i-am spus ca ma voi reîntoarce…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Putin a vorbit pentru prima oara despre moartea lui Navalnii. Reacția unui opozant: liderul rus este „o insecta care se hranește cu sange”

12:01, 18.03.2024 - Vladimir Putin a confirmat pentru prima data, duminica, ca principalul sau opozant politic Aleksei Navalnii urma sa fie eliberat in cadrul unui schimb de prizonieri, chiar inainte de moartea sa.

Carmen de la Salciua a vorbit despre moartea lui Mile Povan. Ce legatura a existat intre cei doi artiști

17:30, 28.02.2024 - La doar 31 de ani, Mihai Leric, pe numele sau real, s-a stins din viața zguduind intreaga lume a muzicii populare din Romania și intristandu-i și pe colegii sai de breasla. Carmen de la Salciua, care se cunoștea cu regretatul artist, a vorbit pentru prima data despre moartea acestuia.

"Cu sufletul copleșit de tristețe, ma simt dator sa clarific poziția mea": Marian Oprișan, anunț dupa moartea lui Catalin Toma, privind atribuțiile de președinte al CJ Valcea

16:41, 21.02.2024 - Marian Oprișan, vicepreședintele PSD al Consiliului Județean Vrancea, a facut un anunț privind mandatul de președinte al CJ, dupa moartea liberalului Catalin Toma, cel care se afla in fruntea instituției.

Ultima discuție a lui Alexei Navalnii cu fiica lui, Daria, a fost facuta publica. Ce au vorbit cei doi: ”Putin se teme de...”

16:05, 21.02.2024 - A fost facuta publica ultima discuție pe care fiica lui Alexei Navalnii a avut-o cu tatal ei, inainte ca acesta sa moara. Moartea opozantului rus a lasat multe semne de intrebare, motiv pentru care oamenii incearca sa afle adevarul.

Moartea lui Navalnii: Ambasadorul Rusiei la Bucuresti a fost convocat la MAE

15:45, 21.02.2024 - Ministra Afacerilor Externe Luminita Odobescu a dat dispozitie, miercuri, ca ambasadorul Federatiei Ruse la Bucuresti Valery Kuzmin sa fie convocat la sediul MAE, in legatura cu decesul subit in inchisoare al politicianului rus de opozitie Alexei Navalnii. „Reprezentantul MAE a subliniat ca raspunderea…

Moarte subita: fiul șefului Rosneft din Rusia moare la numai 35 de ani / Similaritate cu cazul Navalii

10:15, 20.02.2024 - Fiul CEO-ului Rosneft, Igor Sechin, Ivan, a murit la varsta de 35 de ani, informeaza Meduza. Ivan Sechin a murit pe 5 februarie. Ivan a fost apreciat inclusiv de președintele Rusiei, Vladimir Putin, care a decis sa-l decoreze in 2015. Despre moartea sa se spune ca a survenit din cauza unui cheg de sange,…

Opoziția rusa, faramițata dupa moartea lui Aleksei Navalnii. Adversarii lui Putin, din ce in ce mai puțini in Rusia

15:36, 19.02.2024 - In urma cu patru ani, Aleksei Navalnii a fost intrebat ce le-ar spune rușilor daca ar fi ucis din cauza opoziției sale fața de președintele Vladimir Putin. „Nu aveți voie sa renunțați”, a spus dizidentul unui realizator de documentare.

Interviul lui Putin cu jurnalistul Tucker Carlson. Președintele Rusiei a vorbit despre razboiul din Ucraina, ortodoxism, sufletul rusesc și despre impacarea cu Zelenski

02:30, 09.02.2024 - Peste 10 milioane de vizualizari a inregistrat interviul jurnalistului american Tucker Carlson cu Vladimir Putin in nicio ora de la postarea pe rețeaua de socializare X. Președintele rus a vorbit despre razboiul din Ucraina, ortodoxism, sufletul rusesc și


Ce parere ai despre aceasta stire?