Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Regretul vraciului Denisei Răducu: "Mă simt vinovat moral, pentru că..."

Publicat:

, barbatul care a ajutat-o pe cu un tratament naturist, a marturisit care e regretul pe care il are acum, pentru ca nu se mai ocupa de artista care sufera de o boala cumplita la ficat.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Emisiunea „Romania, TE IUBESC!” filmata la Manastirea Mihai Voda din Turda. Cand se difuzeaza?

10:50, 04.05.2024 - Duminica pe 5 mai, emisiunea „Romania, TE IUBESC!”  de la PRO TV va avea ca tema Manastirea Mihai Voda din Turda. Oameni, fapte, povești de viața in prima zi de Paște, Alex Dima realizatorul emisiunii promite subiecte interesante pentru ca așa cum spune el…„Omenii sunt LUMINA!”. Emisiunea va fi difuzata…

Regretul lui Rednic: „Noi am jucat in și știți in ce condiții”

14:50, 20.04.2024 - Mircea Rednic se pregatește de duelul cu fostul antrenor al echipei UTA, Gyuszi Balint, intr-un meci in care gruparea aradeana intalnește luni seara, la Ploiești,... The post Regretul lui Rednic: „Noi am jucat in și știți in ce condiții” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Erdogan il spulbera pe Netanyahu dupa atacul iranian: 'Este principalul vinovat / Trebuie sa fie condamnat primul'

13:41, 17.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan il ataca virulent pe premierul israelian Benjamin Netanyahu, pe care-l considera ”principalul vinovat” de atacul Iranului in Israel, relateaza AFP, conform news.ro.

Europa League: Milan vs Roma - Avantaj moral pentru “diavoli”

08:25, 11.04.2024 - Milan - Roma, meci contand pentru prima mansa a sferturilor de finala din Liga Europa, este programat, joi, 11 aprilie, de la ora 22:00, pe San Siro, si va fi transmis in direct de platforma de streaming VOYO.

Accident la Colțirea. Ce alcoolemie avea șoferul vinovat de producerea acestuia?

15:21, 29.03.2024 - Polițiștii promoveaza conducerea responsabila, reamintind ca alcoolul la volan poate avea consecințe grave: afecteaza capacitatea șoferului de a lua decizii rapide și ingreuneaza coordonarea motorie. Ieri, un barbat care a condus in stare de ebrietate, a produs un eveniment rutier. Ieri, 28 martie a.c.,…

Crima teribila! Tanara insarcinata de 23 de ani, gasita cu gatul taiat! Ceilalți copii au vazut momentul, iar vinovat este un vecin / FOTO

16:46, 06.03.2024 - O crima teribila a avut loc in Statele Unite ale Americii! O tanara insarcinata, in varsta de 23 de ani, a fost gasita in propria casa cu gatul taiat! Ceilalți copii au vazut momentul, iar vinovat este un vecin.

UPDATE | Un tanar șofer neatent a produs un grav accident pe raza comunei Banca, soldat cu o victima și trei mașini avariate (FOTO)

17:15, 26.02.2024 - NEATENȚIE… In aceasta dupa-amiaza, pe raza localitații Salcioara, comunei Banca, s-a produs un grav accident de circulație, soldat cu o victima, dar și trei autoturisme serios avariate. Vinovat de producerea accidentului este un tanar șofer, care conducea un autoturism marca Ford, dar nu era deloc atent…


Ce parere ai despre aceasta stire?