Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Reacţia unui poliţist care a găsit o suma importantă de bani uitată într-un bancomat

Publicat:

Un angajat al a recuperat o suma substantiala de la un ATM, bani pe care, cel mai probabil, cel care a facut solicitarea a plecat inainte sa-i primeasca. Reprezentantii bancii cu pricina nu au reusit sa identifice titularul banilor pana in prezent.

, 26 ani, agent de politie in cadrul Biroului de – Compartimentul Siguranta Publica, se afla intamplator prin zona si a recuperat intreaga suma: „In momentul in care am auzit zgomotul specific extragerii unei sume din bancomat, dispozitivul instalat in fata unitatii bancare…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a fost gasita moarta o tanara activa și cu mulți prieteni in apartamant dupa 3 ani. Televizorul inca mergea

21:40, 04.05.2024 - O viața uitata, o dispariție neobservata, o multitudine de intrebari. O tanara a fost gasita fara suflare, in propriul apartament, la trei ani de la moarte. Era activa, avea mulți prieteni. Cum a fost posibil așa ceva? O viața uitata, o moarte neobservata Privita din exterior, avea o viața aproape perfecta.…

Batrani fara casa și copii fara țara – doua filme documentare de excepție

15:05, 13.04.2024 - Am fost la mai multe filme prezentate in cadrul Festivalului Internațional de Film Documentar și Drepturile Omului One World Romania. Dar doua filme romanești m-au impresionat in mod special și poate pentru ca prezinta și chestioneaza teme majore și sensibile ale societații romanești: Vis. Viața (Imaginary…

Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața

09:35, 23.03.2024 - Reprezentanții ISU Arad transmit ca azi noapte a avut loc un accident mortal in care a fost implicat un motociclist in varsta de 18 ani... The post Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Scene dramatice pe o strada din municipiul Deva. Un polițist a salvat viața unui localnic in ultimul moment

14:50, 22.03.2024 - Un polițist din Hunedoara a reușit sa salveze viața unui devean, care s-a prabușit pe o strada din municipiul Deva. Agentul de poliție l-a readus in simțiri, dupa ce i-a aplicat manevrele de resuscitare.

Star Matinal. Dinu Maxer, adevarul despre relația cu mama lui. Ce relație are cu femeia care i-a dat viața: „A trebuit sa decid...”

15:30, 18.03.2024 - Dinu Maxer recunoaște ca nu a avut o relație prea apropiata cu mama lui. Parinții au divorțat cand el era doar un copil și i-a fost dificil sa aleaga, la acel moment, in grija cui iși dorește sa ramana.

Confesiunile unui «educator la carantina» din Romania. A lasat teologia pentru viața printre deținuți FOTO

06:35, 19.02.2024 - Un comisar care are peste 25 de ani de activitate in Penitenciarul Arad face parte din prima promoție de teologi din oraș. El a dezvaluit, intr-un interviu pentru „Adevarul”, o parte din experiența de «educator la carantina».

Reacția lui Volodimir Zelenski dupa moartea opozantului rus Alexei Navalnii

15:10, 16.02.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, spune, intr-o prima reacție dupa moartea in inchisoare a lui Alexei Navalnii, ca „este evident” ca opozonatul rus „a fost ucis de Vladmir Putin”, scrie Reuters. Volodimir ZelenskiFoto: ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia „Este evident ca a fost ucis…


Ce parere ai despre aceasta stire?