Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Radu Cazanciuc, ministrul Justiţiei: "Ce să creadă oamenii când, în cauze similare primesc soluţii diferite?"

Publicat:

de Justitie din Oradea se va incheia pana la sfarsitul anului 2015, cladirea monument istoric urmand sa asigure sediul pentru , si Curtea de .

“Sper ca mutarea in noul sediu sa aduca un spirit mult mai bun si sa faca din institutia de la Oradea una de stiut. Mi-am propus foarte clar sa vin in decembrie 2015 la inaugurarea Palatului de Justitie renovat de la Oradea. Aici, la Oradea, avem cel mai mare santier pe justitie din tara. Este o investitie demarata in decembrie 2012, finantata de , care va asigura…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pedeapsa redusa la 7 ani de inchisoare pentru un bihorean care a ucis, dintr-un pumn, un tanar care ii facuse un bine

07:45, 28.03.2024 - Curtea de Apel Oradea a decis, miercuri, sa reduca de la 10 ani de inchisoare la 7 ani de detenție pedeapsa aplicata lui Emil Ionuț Todea, un barbat din satul Bradet, comuna bihoreana Buntești.

USR ataca in justiție comasarea alegerilor și legalizarea traseismului politic

08:00, 20.03.2024 - S-a depus la Curtea de Apel Oradea, cererea comuna de suspendare a ordonanței de urgența pentru comasare și de anulare a hotararii de guvern subsecvente pentru incalcarea drepturilor electorale ale romanilor.

124.000 de dosare au avut de judecat instanțelor din Bihor și Satu Mare, in 2023. Cat a durat, in medie, un proces

07:40, 17.03.2024 - Fiecare judecator de la Curtea de Apel Oradea a avut de soluționat, in medie, 485 de dosare pe parcursul anului 2023, iar durata medie de soluționare a unui caz a fost de doua luni și jumatate - in privința proceselor penale și de puțin peste patru luni, in cazul celor non-penale.

Eleva care l-a injunghiat pe pedagogul de la colegiul oradean „Traian Vuia”, plasata in arest la domiciliu

20:21, 07.03.2024 - Curtea de Apel Oradea a decis, joi dupa-amiaza, sa o elibereze de dupa gratii pe eleva de 16 ani, de la colegiul „Traian Vuia”, acuzata de tentativa de omor dupa ce l-a injunghiat pe un pedagog din cadrul școlii.

Curtea de Conturi Constanta, control efectuat la Primaria Istria. Printre deficiente, nerespectarea inventarierii anuale a activelor si datoriilor

15:05, 05.03.2024 - Raportul de audit financiar asupra situatiilor financiare consolidate ale Unitatii Administrativ Teritoriale Comuna Istria intocmit la data de 31.12.2022 a fost facut public de Curtea de Conturi Constanta. Angajatii Curtii de Conturi Constanta au auditat situatiile financiare consolidate ale UATC Istria…

Zidar acuzat de evaziune - 4 ani de inchisoare in prima instanța, salvat de prescripție in apel

07:25, 29.02.2024 - Un bihorean de 47 de ani, condamnat la sfarșitul anului trecut, de Tribunalul Bihor, la mai bine de 4 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala, a scapat de detenție in urma unei decizii definitive data, marți, de Curtea de Apel Oradea.

Sentința prin care Victor Micula a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare, atacata la Curtea de Apel Oradea

15:20, 27.02.2024 - Dosarul in care Victor Micula, fiul omului de afaceri Ioan Micula, a fost condamnat de Judecatoria Oradea la doi ani de inchisoare cu executare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, a fost inregistrat luni, 26 februarie, la Curtea de Apel Oradea.


Ce parere ai despre aceasta stire?