Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO PAPARAZZI / Lili Sandu, cu burtica de gravidă la cumpărături. Iubitul nu a scăpat-o nici o clipă din vedere. Gestul lui Silviu, demn de laudă

Publicat:

și iubitul ei traiesc cea mai frumoasa perioada a relației lor. Cei doi urmeaza sa devina parinți in scurt timp, fapt ce le aduce o mare bucurie in suflet și pe chip. Cu burtica de graviduța la vedere, vedeta a ieșit la cumparaturi, sub atenta supraveghere a iubitului ei. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vladuța Lupau, portret induioșator de familie cu burtica de gravida la vedere. Cum arata acum interpreta: „Sunteți superbi!”

15:55, 10.05.2024 - Vladuța Lupau și-a luat prin surprindere fanii cu un portret induioșator de familie, chiar de Paște. Interpreta de muzica populara s-a lasat pozata cu burtica de gravida la vedere intr-o ipostaza emoționanta.

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Raluca Ropotan, o mama model. Soția lui Adrian Ropotan nu iși scapa fiul din ochi nici macar o clipa. Ii face toate poftele copilului / PAPARAZZI

22:55, 11.04.2024 - Adrian și Raluca Ropotan formeaza un cuplu de ani buni și au impreuna un fiu. Vedeta este o apariție ca de fiecare data și se pare ca nu iși scapa fiul din ochi nici macar o clipa. Cum a fost surprinsa alaturi de baiețelul ei.

Cumparaturi de Paște la suta de grame: „Sarbatorile Pascale vor fi cele mai triste din punct de vedere financiar din ultimii ani”

23:55, 10.04.2024 - Aproape trei saptamani ne mai despart de Sarbatorile Pascale, insa romanii nu se mai inghesuie la cumparaturi așa cum o faceau in anii trecuți. Asta pentru ca prețurile din magazine au explodat, iar analiștii spun ca mai urmeaza clasicele scumpiri din preajma sarbatorilor de 10-15%.

(foto) Iubita lui Dan Ionița, cu burtica la vedere. Cuplul, intr-o sesiune foto incendiara, in ultimul trimestru de sarcina al Cristinei

14:15, 20.03.2024 - Bloggerul Dan Ionița și iubita sa, Cristina, urmeaza sa devina in curand parinți. Cu aceasta ocazie, cei doi au organizat o sesiune foto in care tanara iși etaleaza burtica de graviduța, dar și a dezvaluit ce nume și-ar dori pentru viitorul bebeluș, scrie SHOK.md.

Inregistrare șocanta: un procuror se lauda ca a scapat nepedepsit dupa ce a urcat beat la volan și a facut accident. 'Au fost foarte draguți'

15:35, 15.03.2024 - Un procuror din Sibiu este implicat intr-un scandal de proporții. Eugen Stoina a urcat baut la volan, a lovit doua autoturisme, dar a scapat de testul de alcoolemie. Un fost polițist a postat o conversație audio cu procurorul, in care acesta recunoște faptele și chiar se mandrește cu reușita de a…

Vanessa Hudgens este insarcinata! Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar / FOTO

15:55, 11.03.2024 - Vanessa Hudgens este insarcinata! Vedeta cunoscuta pentru rolul sau in High School Musical și Cole Tucker vor deveni parinți pentru prima data. Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2024. Iata imagini de la evenimentul unde actrița a aparut gravida!

Ana Baniciu s-a filmat cu burtica de gravida, la vedere. Cum arata aceasta in 5 luni de sarcina

17:20, 26.02.2024 - Ana Baniciu, una dintre cele mai iubite cantarețe din Romania, a atras din nou atenția fanilor și criticii cu o postare recenta pe contul sau de Instagram. Cat de mare a crescut burtica de gravida.


Ce parere ai despre aceasta stire?