Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: Omran, baietelul plin de sange si praf, care sta singur in ambulanta. Povestea care a induiosat o lume intreaga

Publicat:

O inregistrare facuta publica de din Alep, preluata apoi inclusiv de CNN, in care baiatul este salvat din casa bombardata si dus intr-o ambulanta face inconjurul lumii.   Felul in care acesta se prinde de salvator, felul in care ramane cuminte pe scaunul ambulantei, cand salvatorul iese, in cautarea unui medic, privirea sa confuza, parul ciufulit, gestul stangaci cu care isi sterge fata, privind apoi la sangele de pe maini pe care nu are de ce sa-l stearga, tricoul cu pers (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Exercitiu pentru gestionarea unui accident chimic, la Școala Ion Jalea din Constanta

13:00, 22.05.2024 - Ieri, la Scoala Gimnaziala Nr. 24 "Ion Jalea din Constanta, a avut loc un amplu exercitiu tematic pentru gestionarea unui accident major cu substante periculoase. Activitatea a fost organizata de Primaria Constanta, in colaborare cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea", Inspectoratul…

UPDATE: VIDEO | Incident grav in comuna Ștefan cel Mare: doi barbați au cazut intr-o fosa septica din apropierea Primariei (FOTO)

16:06, 08.05.2024 - UPDATE 13.50: Cadrele medicale de pe Ambulanța SMURD au reușit sa il stabilizeze pe al doilea barbat, victima in acest caz, și deja echipajul a plecat cu el spre Spitalul Județean de Urgența Vaslui. Trupul neinsuflețit al colegului sau a fost lasat la fața locului, pentru a putea fi preluat de Medicina…

Un șofer de ambulanța a suferit un AVC in timpul misiunii. „Colegul asistent medical a vazut ca ambulanțierul nu schimba viteza și motorul se tureaza foarte tare”

11:15, 29.04.2024 - Un șofer de ambulanța, de 57 de ani, de la substația de ambulanța din Radauți, SAJ Suceava, a suferit un accident vascular cerebral (AVC) in timp ce se afla la volan, in timpul unei misiuni de salvare de sambata.

Luni 15.04.2024 a intrat cu mașina intr-o ambulanța

16:45, 15.04.2024 - La data de 15 aprilie a.c., la ora 11.50, polițiștii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției Orașului Jibou au fost sesizați in urma unui apel 112 cu privire la faptul ca, in localitatea Surduc s-a produs un accident rutier. Polițiștii rutieri s-au deplasat de urgența la fața locului și au constatat…

O persoana a cazut in prapastia de la Gradina Zmeilor

22:40, 08.04.2024 - Duminica 07.04.2024 ambulanta si echipajul ISU Salaj a fost solicitati pentru a interveni in cazul unei persoane care a cazut la Gradina Zmeilor. Victima a fost constienta, cu traumatism membru inferior drept si a fost preluata de ambulanta SAJ. Echipajul din cadrul Sectiei Jibou a transportat victima…

Cum a supraviețuit in padure Radu Ayan, baiatul de 2 ani, disparut in Botoșani, la -5 grade Celsius, o noapte intreaga: ”Mi-a fost frica, m-am ascuns”

09:35, 20.03.2024 - Radu Ayan a devenit un miracol pentru locuitorii din Botoșani, dupa ce a supraviețuit in padure o noapte intreaga, la -5 grade. Baiețelul a facut declarații despre ceea ce s-a intamplat timp de 25 de ore, in care a fost dat disparut și cautat de sute de persoane.

Copilaș de 2 ani, gasit in viața dupa ce s-a pierdut 24 de ore singur in padure

23:41, 19.03.2024 - La doi ani, baiatul din Botosani care a supravietuit miraculos 25 de ore intr-o padure, are o poveste de viata mai impresionanta decat a unui adult.   Fara apa si mancare, a stat in ploaie si frig si le-a povestit parintilor ca a fost inconjurat de salbaticiuni.   Acum nu se mai dezlipeste de mama lui…

Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade, in padure. A fost gasit langa o manastire: "A avut puterea..."

19:20, 18.03.2024 - Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade. Micuțul a fost gasit in aceasta dupa amiaza, dupa zeci de ore de cautari. Fusese dat disparut ieri, dupa ce plecase din curtea unor rude.


Ce parere ai despre aceasta stire?