Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) O tânără din capitală, ținută cu forța într-un apartament de trei tineri. Momentul în care ofițerii Fulger sparg ușa

Publicat:

Trei tineri din capitala, cu varstele de 28 și 30 de ani, risca sa stea dupa gratii pana la 7 ani, dupa ce ar fi ținut cu forța o tanara intr-un apartament din Chișinau. Forțele de ordine cu suportul angajaților BPDS „Fulger” au reușit sa elibereze tanara.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Maia Sandu, intrevedere cu premierul Belgiei: La discuții au participat și tineri din mai multe licee din capitala

20:55, 03.04.2024 - Președinta Maia Sandu a avut o intrecedere cu Premierul Begiei, Alexander de Croo, aflat astazi intr-o vizita la Chișinau. „Am discutat despre aderarea Moldovei la Uniunea Europeana, reformele pe care le realizam și cooperarea economica dintre țarile noastre”, a scris șefa statului.

Un avion TAROM a aterizat, de urgența, pe Otopeni, dupa ce a fost lovit de fulger. Aeronava se indrepta spre Capitala Republicii Moldova 

08:25, 25.03.2024 - Seara trecuta, cu puțin inainte de miezul nopții, un avion TAROM a revenit pe aeroportul "Henri Coanda", dupa ce ar fi fost lovit de un fulger. In jurul orei 22:00, aeronava a decolat cu direcția Chisinau, acolo unde ar fi trebuit sa aterizeze o ora mai tarziu.

Aterizare de urgența pe Otopeni, dupa ce un avion a fost lovit de fulger

07:06, 25.03.2024 - In urma incidentului, avionul a aterizat de urgența in condiții de siguranța. Avionul ar fi trebuit sa ajunga aseara la Chișinau, insa dupa doar o ora de la decolare, a fost lovit de fulger și pilotul a luat decizia de a ateriza de urgența pe aeroportul Otopeni, de langa Capitala. Specialiștii au verificat…

(video) Au batut un batran din capitala, suparați ca nu au ce-i fura din casa: Patru tineri, plasați in arest pentru 30 de zile

14:40, 12.03.2024 - Patru tineri cu varstele de 17, 19 și 20 de ani din Chișinau și Ungheni au fost reținuți de ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție Botanica, fiind suspectați de comiterea unui atac talharesc.

(video) Heroina, amfetamina și MDMA de peste 300 mii lei, confiscate: Doi tineri din Tiraspol, reținuți la Chișinau

15:00, 06.03.2024 - Un grup de persoane suspectat de comercializarea online a drogurilor a fost demascat de ofițerii Direcției combaterea criminalitații organizate a INI și organul de urmarire penala al Inspectoratului de Poliție Ciocana.

Momentul in care fermierii sparg cu tractoarele barajul poliției, la Bruxelles

16:20, 26.02.2024 - Haos la Bruxelles, unde fermierii au spart cu tractoarele barajul poliției. Aceștia au blocat centrul orașului cu zeci de tractoare și au dat foc la cauciucuri si baloti de paie. Fortele de ordine au intervenit cu tunuri cu apa, la mica distanta de locul unde s-au reunit ministrii Agriculturii din UE.

Doi tineri, gasiți fara suflare intr-o mașina in capitala: Care ar fi cauza tragediei

09:55, 12.02.2024 - Doi tineri de 20 de ani și 30 de ani au fost gasiți fara suflare intr-o mașina in capitala. Totul s-a intamplat ieri, 11 februarie, in jurul orei 11:40. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA de ofițera de presa a Direcției de Poliție a municipiului Chișinau, Svetlana Scripnic.

Negocieri CRUCIALE la Guvern: Marcel Ciolacu i-a primit, din nou, pe fermierii și transportatorii care protesteaza de o luna!

16:05, 03.02.2024 - Fermierii din mai multe județe care protesteaza langa București au o noua intalnire cu premierul Romaniei, Marcel Ciolacu și cu ministrul Agriculturii, Florin Barbu. Discuțiile se poarta la Palatul Victoria și au inceput la ora 13:30.De o luna, protestatarii din agricultura și din transporturi sunt…


Ce parere ai despre aceasta stire?