Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO! Nu e trucaj: Un cățel vorbitor știe cine este președintele SUA!

Publicat:

Grabel este un catel care știe bine cu ce se mananca politica. Patrupedul din rasa iți spune imediat cine este președintele daca știi cum sa-l faci sa vorbeasca.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un cațel pierdut de proprietari in urma cu doi ani a fost gasit intamplator de polițiștii de la Protecția animalelor

21:30, 30.05.2024 - Un caine care a fost pierdut de proprietarii sai din Timisoara in urma cu doi ani a fost gasit, joi, de politistii de la Biroul pentru Protectia Animalelor Caras-Severin pe o strada din comuna Farliug. Patrupedul a fost predat ulterior stapanilor sai.

Ucraina a folosit deja arme occidentale pentru atacuri pe teritoriul Rusiei, scrie AFP. Putin a amenințat cu „consecinte grave”

07:45, 29.05.2024 - Forțele armate ale Ucrainei au folosit in mai multe randuri arme furnizate de Occident pentru a lovi teritoriul Rusiei, a informat AFP, citand mai multe surse. Potrivit acestora, ultima data cand armele aliaților au fost folosite, ucrainenii au atacat obiective din apropierea Krasnodarului. France Press…

Zelenski ii invita pe Joe Biden si Xi Jinping la summitul pentru pace din Elvetia, numindu-i pe amandoi „liderii lumii”

16:31, 26.05.2024 - Nora Baldovin (www.b1tv.ro) Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a invitat duminica pe presedintele american Joe Biden si pe presedintele chinez Xi Jinping sa participe la summitul de pace programat sa aiba loc in Elvetia pe 15 si 16 iunie, potrivit AFP. „Fac apel la liderii lumii (…), la presedintele…

Cine este Ebrahim Raisi, președintele Iranului disparut intr-un accident de elicopter

20:31, 19.05.2024 - Presedintele iranian Ebrahim Raisi, despre care nu se stie nimic in urma prabusirii elicopterului in care se afla, conduce Iranul din 2021.In aparițiile sala poarta mereu un turban negru si un vesmant clerical.Raisi, in varsta de 63 de ani, este considerat un ultraconservator si un sustinator declarat…

Președintele palestinian Mahmoud Abbas avertizeaza: 'Doar SUA pot opri un asalt israelian asupra orasului Rafah'

13:25, 28.04.2024 - Presedintele palestinian Mahmoud Abbas le-a cerut duminica Statelor Unite sa impiedice o invazie israeliana in orasul Rafah, din sudul Fasiei Gaza, transmit AFP si Reuters, informeaza Agerpres.

Mahmoud Abbas, apel disperat catre SUA: „Opriți un asalt al Israelului asupra orasului Rafah. Ar fi cel mai mare dezastru”

13:00, 28.04.2024 - Presedintele palestinian, Mahmoud Abbas, le-a cerut duminica Statelor Unite sa impiedice o invazie israeliana in orasul Rafah, din sudul Fasiei Gaza, transmit AFP si Reuters, citate de Agerpres.

Macron face apel pentru o aparare europeana mai puternica: „Europa ar putea muri, nu suntem echipati pentru a face fata riscurilor”

16:15, 25.04.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a pledat, joi, pentru o aparare europeana mai puternica si mai integrata si a spus ca batranul continent nu trebuie sa devina un vasal al Statelor Unite. „Exista riscul ca Europa noastra sa moara. Nu suntem echipati pentru a face fata riscurilor”, a spus Macron,…

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cațel lovit de mașina pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plange rau cand ii sunt atinse picioarele!”

21:00, 18.04.2024 - VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cațel lovit de mașina pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plange rau cand ii sunt atinse picioarele!” ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cațel lovit de mașina pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plange rau cand ii sunt atinse picioarele!” Asociația…


Ce parere ai despre aceasta stire?