Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO | Noi imagini detaliate cu arestarea lui George Floyd. Bărbatul își trăia ultimele clipe

Publicat:

Pentru prima oara de la moartea lui , care a provocat in cele mai ample proteste din ultimele decenii, toata lumea poate vedea ce s-a intamplat pas cu pas in timpul arestarii. Va avertizam, materialul video conține imagini care va pot afecta emoțional.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Cum s-a vazut eclipsa de Soare in lume. Imagini ale evenimentului astronomic

08:10, 09.04.2024 - O eclipsa totala rara a traversat luni nordul continentului american, din Mexic pana in Canada, trecand prin Statele Unite, un eveniment ceresc spectaculos care a fost admirat de milioane de oameni, potrivit hotnews.ro.

A inceput eclipsa totala de soare. Imagini cu fenomenul (FOTO)

21:20, 08.04.2024 - Milioane de oameni pot urmari o rara eclipsa totala de Soare, un eveniment ceresc care inca starneste uimire si fascinatie, dar care reprezinta, de asemenea, o oportunitate stiintifica.Fenomenul a inceput la ora 20:00, deasupra Mexicului, unde deja discul solar este acoperit partial de Luna, potrivit…

VIDEO. Confruntare intre doua vole pe strada, dupa ce poliția s-a aratat neputincioasa sa opreasca unul dintre utilaje

17:40, 27.03.2024 - Imagini incredibile vin din Statele Unite, unde Poliția a incercat timp de zeci de minute sa opreasca o vola. Doar ca mașinile forțelor de ordine nu se puteau masura cu utilajul greu, așa ca, dupa o cursa cu incetinitorul pe strazi, barbatul a fost oprit tot cu o vola.

Imagini dureroase de la inmormantarea mamei și celor trei copii morți in incendiul din Bologna. Apropiații trec prin clipe de coșmar / FOTO

15:15, 24.03.2024 - Imagini dureroase de la inmormantarea mamei și celor trei copii morți in incendiul din Bologna. Apropiații trec prin clipe de coșmar in urma tragediei din nordul Italiei. Mai mulți preoți i-au condus pe ultimul drum.

Imagini spectaculoase cu doi cai ai poliției scapați printre mașini pe cea mai lunga autostrada din Statele Unite VIDEO

08:30, 04.03.2024 - Șoferii din Cleveland, Ohio, s-au confruntat sambata cu o situație neobișnuita in trafic cand doi cai au fost observați alergand liberi pe Autostrada Interstatala 90, cel mai lung drum din Statele Unite ale Americii.

Kim Jong Un amenința ca va pune capat Coreei de Sud

13:20, 09.02.2024 -  Coreea de Nord - dotata cu arma nucleara - a declarat anul acesta Coreea de Sud drept ”principalul sau inamic”, a inchis agentii dedicate reunificarii si a amenintat sa intre in razboi in cazul oricarei incalcari teritoriale.”Daca inamicul indrazneste sa recurga la forta impotriva tarii noastre, vom…


Ce parere ai despre aceasta stire?