Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO INTERVIU Punctele tari și (mai ales) punctele slabe ale Bugetului. Nu mai putem menține o taxare preferențială pentru diverse categorii sociale/ Sunt foarte multe inechități în sistem (economiști)

Publicat:

​Gata, avem Buget. Nu e neaparat unul al relansarii, dar nu e nici de austeritate. E un buget funcțional, spune , economistul-șef al BRD, în cadrul unei mese rotunde organizate de HotNews.ro. Am stat de vorba despre punctele forte și despre vulnerabilitațile Bugetului pe 2021 cu cu 4 economiști: , economist șef al BRD-GSG, , director adjunct la Direcția de modelare și prognoze macroeconomice din Banca Naționala a României, , co-fondator Consilium Policy Advisers Group și Ionuț Dumitru, econimist-șef al . Ce trebuie…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marcel Ciolacu, mesaj pentru Catalin Cirstoiu: Nu putem merge mai departe daca nu lamurim acuzațiile

18:35, 17.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri, 17 aprilie, in Qatar, ca nu a discutat cu președintele PNL, Nicolae Ciuca, despre retragerea lui Catalin Cirstoiu de la candidatura pentru Primaria Capitalei, dar a precizat ca doctorul trebuie sa faca o conferința de presa in care sa le explice bucureștenilor…

Salajul, printre județele fruntașe la plațile pentru programul Tomata 2

11:55, 14.03.2024 - La nivel de județ, plata pentru programul Tomata 2 s-a incheiat. Direcția pentru Agricultura Județeana Salaj (DAJ Salaj) a anunțat ca a facut plațile cu promptitudine catre toți fermierii, in data de 12 martie, suma virata in conturile fiecarui legumicultor fiind 1.000 de euro, platiți la contravaloarea…

​Angajații Antifrauda din ANAF vor fi evaluați psihologic anual

09:10, 28.02.2024 - Reorganizarea ANAF, despre care HotNews.ro a scris și sambata, vine cu noutați in privința inspectorilor antifrauda. Funcțiile publice specifice utilizate in cadrul Agenției pentru Direcția generala antifrauda fiscala vor fi funcții publice specifice de conducere, de inspector general antifrauda, inspector…

Muncim mult in Romania? Nici vorba, doar traim cu impresia asta. Avem de fapt cea mai scurta viața profesionala din UE

13:45, 10.02.2024 - „Durata vieții profesionale in Romania este undeva la 31 de ani pe statisticile Comisiei Europene, cea mai mica din Europa. Sigur, media ascunde multe, adica aceasta media e facuta din cei care muncesc și la peste 65 de ani sau 70 de ani dar și din cei care se pensioneaza la o varsta aproape rușinoasa,…

Spitalul din Harsova, proces cu DSP Ialomita, legat de apa potabila! La mijloc sunt mii de euro

17:10, 08.02.2024 - "Fara aceste analize ale apei potabile si acest contract de prestari servicii cu reclamanta Directia de Sanatate Publica lalomita, Spitalul Orasenesc Harsova se afla in imposibilitatea de a functionaldquo;, au spus in proces reprezentantii spitalului.Spitalul Orasenesc Harsova are de achitat catre Directia…

”Șoc demografic”. Mai puțini cu un milion, la fiecare 10 ani

12:55, 07.02.2024 - Populația Romaniei se reduce cu aproximativ un milion de locuitori la fiecare 10 ani.  Declinul populației va fi foarte accentuat in zona populației active in anii urmatori, a declarat economistul Ionuț Dumitru, potrivit HotNews.ro . Doar cateva țari europene vor inregistra creșteri de populație, potrivit…

Economist: 2 milioane de romani muncesc la negru. E mai ieftin fiscal pentru angajator

10:05, 07.02.2024 - In Romania muncesc la negru 1,9 – 2 milioane de oameni, a declarat Ionuț Dumitru, economist-șef, Raiffeisen Bank, intr-o conferința de presa, precizand și care sunt domeniile in care se regasesc.

Cați romani muncesc la negru și in ce domenii se afla aceștia / Ionuț Dumitru: E mai ieftin fiscal pentru un angajator sa scoata bani dividende și sa plateasca la plic

13:30, 06.02.2024 - In Romania muncesc la negru 1,9 – 2 milioane de oameni, a declarat Ionuț Dumitru, economist-șef, Raiffeisen Bank. Potrivit acestuia, cele mai multe persoane angajate la negru sunt in comerț, industria prelucratoare construcții și agricultura.


Ce parere ai despre aceasta stire?