Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Incident misterios în capitală! I-au desfăcut mașina practic în bucăți, dar banii și actele nu i le-au furat

Publicat:

Infractiune plina de mister in Chisinau! Unul sau un grup de hoti au spart in noaptea zilei de 16 spre 17 aprilie curent o in sectorul Rascani al capitalei. Chiar daca in automobilul cu sistem de semnalizare din uzina se aflau bani si acte, persoanele neidentificate nu s-au atins de acestea ci au luat doar dupa ce au venit.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

„Erau smulse, disparusera!” » Șocul trait de unul dintre golgeterii de top ai Romaniei: „In prima seara la București, mi-au furat oglinzile de la mașina, casetofonul și borseta”

15:30, 04.06.2024 - Claudiu Niculescu, 47 de ani, legenda lui Dinamo, a rememorat un episod incredibil petrecut la scurt timp dupa sosirea la București, consemnata in 2001. Venit in Ștefan cel Mare de la Craiova, Clau-Gol a simțit pe propria piele freamatul specific pe care Capitala il avea in acea perioada. ...

Cautari in Capitala. Un barbat a furat o masina și a avariat mai multe autoturisme, inainte de a da bir cu fugiții

12:45, 16.05.2024 - Un incident a intrat in atenția oamenilor legii din București. Un barbat este cautat de polițiști dupa ce s-ar fi urcat la volanul unei mașini care nu-i aparținea și ar fi avariat alte patru autoturisme. S-a intamplat in Sectorul 2 Un barbat a furat un autoturism si a lovit alte patru masini, pe o strada…

Un barbat a furat o mașina și a facut prapad pe șoselele din Capitala: Cinci autoturisme, facute praf

10:31, 16.05.2024 - Un barbat a facut prapad, asta-noapte, pe strazile din București. A furat o mașina, dupa ce proprietarul lasase in torpedou o cheie, și a lovit alte patru autoturisme. „In aceasta dimineața,16 mai 2024, in jurul orei 07.

O femeie va fi judecata dupa ce și-a furat propria mașina de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns

18:00, 27.04.2024 - O femeie din Argeș a fost trimisa in judecata pentru furt dupa ce și-a sustras de la amanet propria mașina. Romanii iși amaneteaza tot mai mult obiectele de valoare pentru a-și putea acoperi cheltuielile.

Tanara din Capitala, reținuta dupa ce a furat banii parinților și i-a inlocuit cu bancnote false

16:55, 25.04.2024 - O femeie de 24 de ani din București a furat bani din locuinta parintilor si i-a inlocuit cu bancnote falsificate. Parintii au ramas consternați cand au incercat sa vanda valuta și au descoperit ca banii sunt falși. Tanara a fost reținuta.

(video) Accident nocturn in capitala: O mașina s-a rasturnat la ieșirea din oraș

11:35, 14.04.2024 - Accident nocturn in capitala. O mașina de model Toyota Prius s-a rasturnat la pe bulevardul dacia, la ieșirea din oraș. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe o rețea de socializare.

Doi barbați din Dolj s-au oferit sa duca un batran acasa cu mașina, apoi i-au furat banii și l-au abandonat pe un camp

11:05, 09.04.2024 - Doi barbati sunt cercetati de politistii din Dolj, dupa ce au furat 25.000 de lei de la un batran. Acesta scosese suma respectiva din banca, iar apoi a fost abordat de cei doi, care s-au oferit sa il duca acasa cu masina. Batranul a urcat in masina, iar cei doi i-au luat banii si l-au abandonat pe un…

(video) A furat o mașina și s-a rasturnat cu ea intr-o intersecție din capitala: Tanarul, reținut dupa ce a fugit de la locul accidentului

15:05, 20.03.2024 - Un tanar de 20 ani din raionul Leova este cercetat penal, dupa ce a rapit și a accidentat un Volkswagen. Potrivit oamenilor legii acesta a sustras automobilul de pe teritoriul unei intreprinderi de pe strada Pietrarilor din capitala, unde lucra.


Ce parere ai despre aceasta stire?