Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Imagini emoţionante din timpul salvării unui nou-născut abandonat. Poliţia încearcă să-i găsească mama

Publicat:

Politia din statul Georgia, in sud-estul , a publicat o inregistrare video cu un bebelus abandonat - o fata infasurata intr-o punga de plastic -, cu scopul de a-i gasi mama, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jean-Julien Rojer, amintiri emoționante și savuroase din timpul parteneriatului cu Horia Tecau: „Ma uitam la el, era complet alb"

15:35, 21.04.2024 - Olandezul Jean-Julien Rojer, 42 de ani, a fost prezent la Țiriac Open, unde s-a oprit in „sferturi". El a povestit apoi despre ce il face sa continue, despre parteneriatul de succes cu Horia Tecau și despre cat de greu e sa-ți gasești acum un partener de joc. Jean-Julien Rojer a revenit la București…

Imagini din timpul interogatoriului suspecților atacului sangeros din Moscova. Semne clare de tortura/ VIDEO

13:45, 08.04.2024 - Pe paginile de internet din Rusia au fost postate imagini cu interogatoriul teroristilor ISIS care au organizat atacul terorist de la Complexul Crocus de langa Moscova. In videoclip, militanții „marturisesc” ca s-ar fi indreptat spre Kiev dupa atacul terorist.

Imagini emotionante cu Printul William si Kate Middleton. Cum au fost fotografiati cei doi pe plaja, fanii s-au topit

08:15, 30.03.2024 - Imagini emoționante cu Printul William si Kate Middleton au devenit virale pe platformele sociale, in timp ce fanii cuplului regal iau in calcul orice scenariu ce implica starea de sanatate a prințesei. Cum au fost fotografiați cei doi parteneri de viața pe plaja. Fanii s-au topit! Foto Iubirea dintre…

VIDEO. Confruntare intre doua vole pe strada, dupa ce poliția s-a aratat neputincioasa sa opreasca unul dintre utilaje

17:40, 27.03.2024 - Imagini incredibile vin din Statele Unite, unde Poliția a incercat timp de zeci de minute sa opreasca o vola. Doar ca mașinile forțelor de ordine nu se puteau masura cu utilajul greu, așa ca, dupa o cursa cu incetinitorul pe strazi, barbatul a fost oprit tot cu o vola.

Statul Islamic a publicat imagini despre care sustine ca sunt din timpul atacului de langa Moscova

02:55, 24.03.2024 - Statul Islamic a facut publice imagini despre care sustine ca sunt din timpul atacului de langa Moscova, informeaza Rador Radio Romania. Sambata, Statul Islamic a facut publice pe canalul sau de Telegram ceea ce sustine ca ar fi inregistrari video din timpul atacului ce a avut loc asupra salii de…

Perciun, detalii despre cazul fetiței care a nascut la 11 ani: „Profesorii nu au tainuit, ci au anunțat Poliția și medicii. Toata lumea a acționat corespunzator”

17:35, 20.02.2024 - Ministrul Educației și Cercetarii, Dan Perciun, a venit cu detalii referitoare la ancheta pe cazul fetiței care a nascut la 11 ani. „Din raportul prezentat de colegi nu s-au vazut elemente de tainuire. Toata lumea a acționat corespunzator, dar situația e de așa natura, ca fapta s-a produs”, a precizat…

Un tanar și-a abandonat mașina pe malul Oltului și s-a aruncat in rau. Se incearca resuscitarea lui VIDEO

19:45, 15.02.2024 - Mai multe echipaje de intervenție acționeaza la marginea municipiului Slatina, județul Olt, pentru salvarea unui tanar care s-a aruncat in apele raului Olt. Trupul tanarului a fost adus la mal și se fac manevre de resuscitare.


Ce parere ai despre aceasta stire?