Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / HOT or NOT? Jennifer Lopez, fără chiloţi în văzul tuturor la 46 de ani! Imaginile au făcut înconjurul lumii

Publicat:

este una dintre cele mai frumoase femei din lume, reusind sa se mentina în top chiar si la 46 de ani. Actrita a afisat o silueta de invidiat, într-o rochie transparenta, pe care a ales sa o poarte fara lenjerie intima.

a facut senzatie la petrecerea organizata cu ocazia zilei sale de nastere. Actrita, în vârsta de 46 de ani, a ales pentru aceasta ocazie o rochie cu taieturi simetrice în lateral si insertii de dantela transparenta, pentru care a fost nevoita sa renunte la lenjeria intima.

Tinuta extrem…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Katy Perry a urcat pe scena intr-o rochie uriașa! Ce fețe au fost imprimate pe ținuta ei

09:11, 22.05.2024 - Katy Perry a urcat pe scena intr-o rochie uriașa! Ce fețe au fost imprimate pe ținuta ei Continue reading Katy Perry a urcat pe scena intr-o rochie uriașa! Ce fețe au fost imprimate pe ținuta ei at Tabu.

Vladimir Putin, mutare șoc in plin razboi cu Ucraina. Gestul liderului rus face inconjurul lumii

22:55, 13.05.2024 - Serghei Kuzhugetovici Șoigu a fost demis din funcția de ministru al Apararii. La ordinul lui Vladimir Putin, locul sau a fost luat de economistul Andre Removici Belousov. Gestul liderului de la Kremlin poate face lumina privind intențiile președintelui Rusiei in contextul razboiului. Ce inseamna decizia,…

Sydney Sweeney, in chiloți pe covorul roșu! Cat a costat ținuta extravaganta

15:26, 07.03.2024 - Sydney Sweeney (26 de ani) a facut furori la Saptamana Modei de la Paris, zilele trecute. Actrița americana din „Euphoria” a demonstrat ca este lipsita de inhibiții și a atras atenția tuturor cu ținuta ei neobișnuita, noteaza click.ro. Ea a venit la eveniment imbracata intr-o pereche de chiloți argintii…


Ce parere ai despre aceasta stire?