Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Gina Pistol, scenă de gelozie la "Chefi la cuţite"! A dezvăluit de ce nu s-a căsătorit cu Scărlătescu

Publicat:

Toata lumea a fost uimita sa auda ca si s-au casatorit, insa au dezvaluit ulterior faptul ca totul a fost doar o farsa. Prezentatoarea TV a facut o mica scena de gelozie la "Chefi la cutite" si a marturisit si care este motivul pentru care nu a devenit inca doamna Scarlatescu.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chef Alexandru Sautner a dezvaluit secretul sau pentru un drob de miel perfect

03:00, 03.05.2024 - In bucataria lui chef Alexandru Sautner a fost forfota mare. Juratul de la Chefi la Cutite a pregatit un drob de miel de te lingi pe degete. A avut un ajutor de nadejde, pe fetita sa Emma. Cei doi au vopsit si oua – cele mai multe cu galben, culoarea echipei pe care o conduce in emisiune. Editia de…

Vincenzo Aiello, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite, s-a casatorit. Cine e soția lui

11:20, 27.04.2024 - Vincenzo Aiello, cunoscut și ca Enzo, a fost concurent la Chefi la cuțite in sezoanele 8 și 9. Tanarul s-a casatorit ieri la starea civila, iar la cununie au fost prezenți și alți foști concurenți de la emisiunea Chefi la cuțite.

Enzo de la Chefi la cuțite s-a casatorit! Imagini fabuloase de la cununia fostului concurent cu Cristina Ene / VIDEO

16:25, 26.04.2024 - Enzo de la Chefi la cuțite s-a casatorit cu logodnica lui! Fostul concurent a cerut-o de soție in urma cu un an pe Cristina Ene, iar acum au facut cel mai important pas din relația lor. Au aparut și primele imagini de la evenimentul fabulos, la care au participat nume mari din showbiz.

Irina Fodor, aluzie subtila la adresa foștilor jurați de la Chefi la Cuțite

00:05, 29.03.2024 - Intreaga țara a fost surprinsa atunci cand cei trei maeștri bucatari de la „Chefi la Cuțite” au anunțat ca parasesc emisiunea. Intre timp, aceștia au fost inlocuiți, iar Irina Fodor a transmis un mesaj acid catre foștii jurați de la „Chefi la Cuțite” – Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu…

Irina Fodor, declarație acida in noul sezon 'Chefi la Cuțite': Prezentatoarea i-a luat la ținta pe foștii jurați Scarlatescu, Bontea și Dumitrescu

23:35, 19.03.2024 - Intreaga națiune a fost luata prin surprindere atunci cand cei trei bucatari de la „Chefi la Cuțite” și-au anunțat demisia din emisiune. In urma acestui eveniment, aceștia au fost inlocuiți, iar Irina Fodor a adresat un mesaj provocator catre foștii jurați de la „Chefi la Cuțite”, respectiv Catalin…

A inceput un nou sezon Chefi la cuțite: cine sunt juratii

21:06, 18.03.2024 - Dupa ce fostii membri ai juriului, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu, au demisionat, motivand ca sunt epuizati din cauza filmarilor, iata ca a venit anuntul oficial despre noii jurati ai show-ului culinar.

Scarlatescu, despre Antena 1: „Nu ne-a dat banii pe Sezonul 12”. Trustul spune ca fostul jurat are de plata

17:30, 12.03.2024 - Dupa ce a foștii jurați de la Chefi la Cuțite au dat in judecata Antena 1, Catalin Scarlatescu a declarat ca postul de televiziune nu le-a platit salariile pentru sezonul 12. Antena 1 explica insa ca si-a indeplinit obligatiile fața de chef.

Ce s-a intamplat in primele zile de filmare pentru Chefi la cuțite sezonul 13! Ce a dezvaluit Chef Alexandru Sautner

12:35, 06.03.2024 - Cel mai apreciat cooking show din Romania, Chefi la cuțite, vine la Antena 1 cu rețeta plina de surprize a celui de-al 13-lea sezon, care va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30.


Ce parere ai despre aceasta stire?