Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Gina Pistol a izbucnit în lacrimi la televizor! Ce a făcut-o pe prezentatoare să plângă

Publicat:

În fata camerelor de filmat, a cedat si i-au curs lacrimi pe obraji. Totul s-a întâmplat în timpul unui interviu, iar camerele nu s-au oprit, ci au filmat totul în continuare.

Iubita lui a început sa plânga dupa ce prezentatoarea emisiunii "Dincolo de aparente", a Florentina Fântânaru a întrebat-o ce dorinta si-a pus atunci când a ajuns la mormântul Sfântului Iacob. Despre e este vorba, afli dupa ce dai play la materialul video de mai jos.

"(…) Se spune ca…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Adnana Mihaela Irimia a izbucnit in lacrimi, in timpul duelului. Ce i-a zis Claudia Sauliuc

23:05, 06.05.2024 - Adnana Mihaela Irimia a izbucnit in lacrimi, in timpul duelului din ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 6 mai 2024. Concurenta a facut un schimb acid de replici cu Claudia Sauliuc.

Capitanul campioanei, prima reacție: „Am izbucnit in lacrimi. Nici nu știu cum sa ma bucur”

23:35, 27.04.2024 - FCSB e noua campioana a Romaniei, dupa 2-1 cu Farul, in etapa #7 din play-off. Darius Olaru și David Miculescu și-au pus unul altuia intrebari la finalul partidei, la flash-interviu. „Cum ai reușit sa marchezi acel gol frumos din prima repriza”, l-a intrebat Olaru pe Miculescu. Iar atacantul care a…

Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia a izbucnit in lacrimi! Concurenta parasește emisiunea: „A fost o lecție...” / VIDEO

00:10, 27.04.2024 - Antonia nu a mai putut sa se abțina și a izbucnit in lacrimi atunci cand a aflat ca ea fost eliminata. Concurenta a parasit emisiunea in cadrul ediției de astazi. Momente grele la Mireasa - Capriciile Iubirii!

Mirela Vaida a izbucnit in lacrimi, dupa operația suferita de fiul ei! Cu ce boli s-a confrunat micuțul de 7 ani / VIDEO

16:15, 21.04.2024 - Mirela Vaida a izbucnit in lacrimi, dupa operația suferita de fiul ei! Prezentatoarea de la Acces Direct a vorbit despre problemele de sanatate cu care s-a confruntat Vladimir. Iata ce boala a avut micuțul in varsta de 7 ani!

Jador s-a afișat alaturi de noua iubita, Oana Ciocan! In ce ipostaze romantice s-au filmat cei doi / VIDEO

12:40, 16.03.2024 - Jador iubește din nou! Dupa luni intregi in care a suferit in urma desparțirii de Alexandra Dobbia, iata ca artistul și-a regasit liniștea in brațele altei femei! Cantareațul s-a afișat alaturi de noua cucerire, Oana Ciocan, in ipostaze romantice!

Gestul neașteptat facut de iubitul Oanei Matache in fața tuturor. Camerele de filmat au surprins momentul. „Da, pe timpul meu!”

10:35, 06.03.2024 - Radu Siffredi și iubita lui, Oana Matache, participa impreuna la Power Couple, iar in editia de aseara, cei doi au facut o echipa pe cinste in timpul probelor. Gestul neașteptat al lui Radu Siffredi din ediția 14 Power Couple Romania, de pe 5 martie 2024, care le va schimba multora parerea despre el.In…

Dorian Popa a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre desparțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubita

07:21, 26.02.2024 - Dorian Popa a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre desparțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubita Continue reading Dorian Popa a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre desparțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubita at Tabu.

Power Couple Romania, 19 februarie 2024. Motivul pentru care Ana Ionescu a izbucnit in lacrimi. Concurenta nu s-a putut controla: "Cat de dobitoaca sunt..." / VIDEO

00:00, 20.02.2024 - Pentru Ana Ionescu, proba schimbarii roții de rezerva la inalțime a inceput bine, insa, pe parcurs, lucrurile s-au schimbat. Dani Oțil a fost nevoit sa opreasca proba. Iata ce s-a intamplat, de fapt.


Ce parere ai despre aceasta stire?