Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Florin Peşte, unchiul Denisei Manelista, NOI DECLARAŢII despre tratamentul urmat de artistă: "O ajută să-şi rezolve problemele emoţionale, traumele"

Publicat:

Aseara, in cadrul emisiunii "", a facut primele declaratii despre boala care i-a dat viata peste cap. Frumoasa si talentata artista a spus ca se simte mai bine, dar nu a spus exact diagnosticul pus de medici si nici nu a oferit detalii despre tratamentul pe care-l urmeaza. , unchiul ei, a facut unele dezvaluiri despre cantareata de manele.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Mama verișorului acuzat ca a ucis-o pe Raisa, fetița de doi ani din Dolj, noi declarații șocante: „Nu l-am crezut in stare”. Ce spune despre motivul crimei

18:15, 31.05.2024 - Crenguța, mama verișorului acuzat ca a ucis-o pe Raisa, a facut noi declarații șocante. Femeia spune ca nu ii vine sa creada ca fiul ei a fost in stare sa o ucida pe copila, in condițiile in care știa ca era apropiat de ceilalți verișori. Fetița va fi condusa maine pe ultimul drum.

Becali, anunt de ultima ora despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB: „Sa-și rezolve problemele și vine”

14:46, 21.05.2024 - Gigi Becali a facut un anunt de ultima ora despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Se pare ca Universitatea Cluj va ramane fara capitan. Jucatorul de 35 de ani poate ajunge la campioana, dupa barajul de Conference League.Alex Chipciu se afla la U Cluj din anul 2022, insa acum ar fi gata sa paraseasca…

Tanarul din Sibiu care și-a omorat iubita fusese internat la psihiatrie in urma cu șase luni: Nu știm daca și-a urmat tratamentul

08:40, 21.05.2024 - Apar detalii șocante in cazul crimei de la Sibiu. Tanara ucisa de propriul iubit incerca sa il ajute pe acesta, dupa ce suferise un episod psihotic. Fusese internat in urma cu jumatate de an, dar nu a mai ținut legatura cu doctorii, dupa externare.

Acces Direct. Confruntarea momentului! Mama adolescentului suspectat de crima și iubita barbatului ucis in Crangași, declarații halucinante: ”A jignit...” / VIDEO

20:16, 20.05.2024 - A inceput confruntarea momentului! Mama suspectului de 16 ani și iubita barbatului ucis in Crangași s-au intrecut in declarații dure, dorindu-și fiecare sa se faca dreptate. Iubita barbatului mort a facut dezvaluiri noi despre ceea ce se știe despre momentul in care acesta a fost omorat.

Acces Direct. Familia barbatului ucis, in Crangași, primele declarații dupa crima de aseara. A fost omorat in fața trecatorilor: „Nu m-a bagat nimeni in seama”

18:30, 15.05.2024 - Un barbat a fost ucis ieri in Crangași de doi tineri in varsta de 16 și 20 de ani. Tinerii l-au lovit pana cand l-au omorat, sub privirile trecatorilor. Barbatul se intorcea de la munca și ar fi vrut sa iși apere copila. Familia a aflat de la un vecin ca a murit.

Suc de castraveți: beneficii pentru sanatate și reacții adverse

15:46, 25.04.2024 - Aflați din randurile urmatoare care sunt mai exact beneficiile consumului zilnic de suc de castraveți. In plus, descoperiți și care sunt potențialele reacții adverse, la care cu siguranța ar trebui sa acordați mare atenție.Beneficiile sucului de castravețiPoate ajuta la pierderea in greutateSucul de…

Acces Direct. O femeie nu este lasata sa iși vada nepoatele, chiar daca locuiesc in aceeași casa! Silvia, nemulțumita de tratamentul nurorii și al fiului ei / VIDEO

17:05, 03.04.2024 - O femeie din Iași nu este de lasata sa iși vada nepoatele, chiar daca locuiesc in aceeași casa! Silvia susține ca este nemulțumita de tratamentul pe care il primește din partea nurorii și a fiului ei. Ce a marturisit aceasta, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Bia Khalifa s-a aprins! Blondina face declarații tranșante la adresa divelor din showbiz: ”Eu sunt un exemplu bun de urmat”

10:00, 07.03.2024 - Bia Khalifa a izbucnit și face declarații tranșante la adresa divelor din showbiz. Blondina iese la atac și susține ca multe doamne și domnișoare ajung sa-și faca operații estetice in rate. Iata la ce intervenție vrea ea sa apeleze in viitorul apropiat și prin ce operație a trecut recent.


Ce parere ai despre aceasta stire?