Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Fetiţa cea mică a lui Pepe a împlinit un an! Artistul a dezvăluit ce a ales micuţa de pe "tava destinului"

Publicat:

Bucurie mare în familia lui Pepe! , fiica cea mica a celebrului artist a împlinit un anisor. Fericitul tatic a intrat în legatura telefonica.

Mândru ca fetita lui creste pe zi ce trece, Pepe nu a pierdut vremea si si-a scos cele doua fetite la locul de joaca special amenajat pentru copii. În emisiunea "" de pe , Pepe a intrat în legatura directa prin telefon si a povestit cu lux de amanunte cum s-a desfasurat aniversarea si mai ales turta fetitei sale.

Vezi ce a ales de pe tava pe…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant in Iași! O fetita in varsta de patru ani a cazut intr-un iaz. Micuța e in stare grava, la spital

23:05, 05.04.2024 - Caz șocant in Iași! O fetița in varsta de patru ani a ajuns in stare grava, la Spitalul de Copii „Sfanta Maria” din Iasi, dupa ce a cazut intr-un iaz. Potrivit informațiilor, micuța a fost resuscitata de medici, iar acum este in coma și lupta sa traiasca.

Acces Direct. Parinții și-au lasat fiica in grija unei bone și au plecat din țara. Acum, micuța a fost luata de DGASPC: "Am crescut-o de la 7 luni..." / VIDEO

18:21, 04.04.2024 - Doamna Vera a vazut un anunț pe internet și a sunat pentru ca a dorit sa fie bona pentru doi parinți care cautau un astfel de serviciu. S-a ințeles cu un cuplu sa aiba grija de o fetița de numai 7 luni. Cei doi parinți i-au dat fetița Verei și au plecat la munca in strainatate.

Copila de 4 ani, in coma la spital, dupa ce a cazut a pentru doua oara de la fereastra, in 3 ani! Povestea cutremuratoare

15:00, 04.04.2024 - Cand s-a intamplat incidentul, fetița era acasa impreuna cu mama ei. Femeia le-a povestit polițiștilor ca instalase un sistem de blocare a ferestrelor, dupa ce copilul a mai cazut de la geam, in urma cu 2 ani și jumatate, drept pentru care nu ași explica cum s-a produs accidentul, relateaza Ziarul de…

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Parinții copilului de 2 ani, gasit cu rani grave la creșa din Ilfov, au dezvaluit prin ce a trecut fetița lor. Micuța este traumatizata: ”Ne striga in somn”

21:55, 15.03.2024 - Cazul copilului gasit cu rani grave in creșa din Ilfov continua cu detalii șocante! Parinții fetiței au dezvaluit cat de afectata este de tot ce s-a intamplat și cum i s-a schimbat comportamentul. Fetița este traumatizata de ce a trait.

Una dintre fetițele din Iași spalate pe cap cu insecticid de mama lor a murit dupa o luna

17:11, 14.02.2024 - Fetița de patru ani, spalata pe cap de mama ei cu o substanța toxica, antiparazitara, pe 16 ianuarie, s-a stins din viața la Spitalul de Copii din Iași, dupa o luna de internare.„Dupa toate eforturile depuse de echipa de medici din ATI și Toxicologie, dupa aproximativ o luna de spitalizare, fetița intoxicata…

Star Magazin. A avut sau nu Isabela Onoriu un alt barbat in viața ei: „Am fost cea care a ajutat-o”. Daniel Onoriu a fost inșelat de inca soția lui? / VIDEO

15:05, 09.02.2024 - Dupa ce ieri matușa lui Daniel Onoriu a facut o serie de dezvaluiri despre scandalul dintre fostul pilot și inca soția sa, Isabela, acuzand printre altele ca fostul avocat al celebrei familii il starnea impotriva lui Daniel Onoriu, aceasta vine cu o noi declarații, exclusiv pentru Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?