Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO EXCLUSIV. Flavia de la Neatza despre crizele de gelozie în cuplu: „Avem parolele la telefoane, dar…”

Publicat:

Pe Flavia Mihașean o știe toata lumea din emisiunea matinala „Neatza cu Razvan și Dani”, insa iubitul ei este cel puțin la fel de celebru. face parte din distribuția serialului „”, unde joaca rolul unui fotbalist. I-am intalnit pe cei doi la un eveniment monden unde ne-au povestit despre crizele de gelozie pe care incearca sa le evite pe cat mai mult posibil. Toata lumea știe ca Flavia are o relație cu un tanar actor insa, de cand iubitul ei, Alexandru filmeaza pentru un serial de comedie se poate spune ca traiește mai mult cu un fotbalist. „E cam același…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Operațiune ampla de salvare a peste 100 de balene pilot eșuate pe o plaja din Australia

10:05, 25.04.2024 - Pana la 160 de balene pilot cu aripi lungi au eșuat, joi, in apele puțin adanci ale estuarului Toby Inlet, in Golful Geographe, Australia, iar experții in fauna salbatica incearca cu disperare sa le salveze, informeaza AFP și Reuters. Cel puțin 26 de balene au murit inainte ca autoritațile sa demareze…

Cum arata iubitul Adinei Moraru, prezentatoarea rubricii horoscop la Neatza cu Razvan și Dani

11:01, 29.03.2024 - Adina Moraru este cea care prezinta rubrica de horoscop la Neatza cu Razvan și Dani. Frumoasa blondina face furori de cate ori apare la TV, fiind extrem de apreciata de telespectatori și de internauți.

”O mai vezi și pe aia...”. Ce parere are Catalin Bordea despre relația profesionala dintre Cuza de la Noaptea Tarziu și fosta lui iubita, Ramona Olaru / VIDEO

20:20, 26.03.2024 - Catalin Bordea este de-a dreptul impresionat de cat de bine se ințeleg Cuza de la Noaptea Tarziu și Ramona Olaru, deși au avut o relație de iubire și au trecut printr-o desparțire. Iata cum vede comediantul modul in care se ințeleg cei doi, avand in vedere ca se intalnesc, in fiecare dimineața, la Neatza…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

Cuza, gest neașteptat pentru Ramona Olaru in platoul de la „Neatza cu Razvan și Dani”. Ce a facut pentru fosta iubita

17:26, 08.03.2024 - Cuza a apelat la un gest neașteptat fața de fosta lui iubita chiar in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru a fost surprinsa de „cadoul” pe care l-a primit de la colegul sau de Ziua Femeii.

Cuza, gest neașteptat pentru Ramona Olariu in platoul de la „Neatza cu Razvan și Dani”. Ce a facut pentru fosta iubita

16:20, 08.03.2024 - Cuza a apelat la un gest neașteptat fața de fosta lui iubita chiar in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru a fost surprinsa de „cadoul” pe care l-a primit de la colegul sau de Ziua Femeii.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in emisiune: ”Daca va postați milionari sau șmecheri…” / VIDEO

09:10, 04.03.2024 - Noua saptamana a inceput cu multa energie la Neatza cu Razvan și Dani! Ramona Olaru a spus a gluma amuzanta, inspirata din experiențele pe care le-a trait in urma cu puțin timp. Iata ce a spus asistenta TV despre milionarii din București și ce s-a intamplat!

Emma de la ZU și Tavi Colen, apariție rara la TV, in calitate de cuplu. Cum a inceput povestea lor de dragoste

22:35, 01.03.2024 - Prezenți in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani, in ediția din 1 Martie 2024, Emma de la ZU și Tavi Colen au facut dezvaluiri inedite despre viața lor de cuplu. Deși cei doi și-au ținut relația departe de ochii curișilor, au bifat o apariție rara la TV, in calitate de cuplu.


Ce parere ai despre aceasta stire?