Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Emoţionant » Omagiu adus lui Cătălin Hîldan: “Spiritul UNICULUI CĂPITAN ne va însufleţi mereu”

Publicat:

este omagiat de dinamovisti. In memoria ”unicului capitan”, al clubului din Stefan cel Mare a realizat un video special.

Clipul a fost prezentat pe site-ul fcdinamo.ro. VIDEO-ul emotionant este insotit de mesajul “Spiritul UNICULUI CAPITAN ne va insufleti mereu”.

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesajul emoționant postat de Alexandru de la Mireasa, sezonul 9, dupa ce și-a vazut iubita plangand de dorul lui, in emisiune:„Mereu cu ...” / FOTO

21:30, 29.05.2024 - Alexandru, iubitul Cristinei, a fost eliminat din competiția Mireasa in gala de pe data de 10 mai 2024. De atunci, cei doi indragostiți nu s-au mai intalnit, numai Alexandru a fost cel care a putut sa iși urmareasca zilnic, iubita ramasa in competiție, pe micul ecran.

Hagi, mesaj emotionant: 55.000 de suflete tricolore in tribune, voi veti fi mereu «Generatia de Aur» a Romaniei!“ (GALERIE FOTO)

12:05, 26.05.2024 - Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului Constanta si liderul Generatiei de Aur, a postat un mesaj emotionant dupa ultimul meci sustinut de tricolorii din aceasta generatie de exceptie a fotbalului romanesc. Generatia de Aur a intalnit pe Arena Nationala din Bucuresti o echipa formate din staruri…

Moment emoționant in timpul meciului de retragere al Generației de Aur. Omagiu adus lui Daniel Prodan. Fiul regretatului internațional a izbucnit in lacrimi / FOTO

22:30, 25.05.2024 - Un moment extrem de emoționant a avut loc in aceasta seara pe Național Arena, in timpul meciului de retragere al Generației de Aur. Daniel Prodan, fostul mare internațional, care a decedat la varsta de 44 de ani, a fost omagiat.

Ricardo Grigore, dupa ce Dinamo a ajuns la un pas de a ramane in Superliga: „Nu in spiritul acesta am crescut eu”

22:40, 20.05.2024 - Ricardo Grigore (25 de ani), fundașul central de la Dinamo, a tras concluziile, dupa ce „cainii” au invins-o pe Csikszereda, scor 2-0, in manșa tur a barajului pentru menținere / promovare. Chiar daca Dinamo se afla la un pas de salvarea de la retrogradare, Ricardo Grigore nu se poate decalara mulțumit.…

Star Matinal. Cornel Pasat, conexiune cu tatal sau, dupa moarte! Artistul se roaga la parintele lui: „A fost mereu in gandurile mele” / VIDEO

13:00, 28.03.2024 - Cornel Pasat a pastrat o conexiune cu tatal sau, chiar și dupa moarte! Artistul a dezvaluit ca se gandește mereu la parintele lui. Ba chiar mai mult, se roaga la el! Iata ce a marturisit despre relația cu acesta.

De ce are Kim Kardashian doua degete mereu bandajate la o mana. Același detaliu dubios a fost observat și la Kate Middleton: ”Le-am sacrificat pentru...”

12:00, 22.03.2024 - Kim Kardashian a elucidat misterul degetelor mereu bandajate! Vedeta de la Hollywood are mereu doua degete de la mana puse intr-un bandaj, iar multa lume s-a intrebat care este motivul. Același detaliu a fost observat și la Kate Middleton, inclusiv la intalnirile oficiale. Iata de ce!

Ce a putut face un șofer care iși gasea mereu locul de parcare ocupat de același vecin. Mulți nu s-au așteptat la așa ceva

17:05, 15.03.2024 - Un barbat suparat ca iși gasea mereu locul de parcare platit ocupat de catre un vecin de bloc a recurs la un gest care l-a izgonit pe acesta din urma, dar care a trezit extrem de multe reacții pe internet.


Ce parere ai despre aceasta stire?