Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO David Gilmour a lansat un nou cântec - 'Yes I have ghosts' este cântat îmreună cu soţia şi fiica sa

Publicat:

(74 de ani), fostul solist si chitarist al formatiei , a lansat un nou cantec, primul dupa albumul solo "" din 2015, care este o colaborare artistica in familie, potrivit news.ro.

"Yes I have ghosts" este disponibil pe toate platformele de descarcare. Melodia a fost inspirata de unul dintre persoanjele din romanul sotiei sale - "A Theatre for Dreamers".

a scris versurile iar fiica muzicianului in varsta de 18 ani, Romany, canta alaturi de muzician si la harpa.

"Am lucrat la acest cantec in momentul in care am fost…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Detalii șocante! Un roman acuzat ca și-a ucis soția și fiica, pe care a și violat-o a fost eliberat in Franța

08:30, 26.04.2024 - Marian Marinescu, un barbat de origine romana suspectat ca si-a ucis sotia si fiica si ca a violat-o pe aceasta din urma, in 1993, in sud-estul Frantei, a fost pus miercuri in "libertate supravegheata", dupa aproape trei ani de detentie, in asteptarea procesului sau, au anuntat avocatii care se ocupa…

Imagini cu hotelul pe care l-a construit soția lui Adrian Minune. La parter va fi un restaurant cu specific mediteraneean

10:21, 08.04.2024 - Cati Simionescu a construit un hotel, care inca nu a fost finalizat, lucrarile sunt in toi. Soția lui Adrian Minune se apuca de afaceri, dupa o lunga perioada de timp in care s-a dedicat numai familiei, copiilor și nepoților. De mai bine de 30 de ani, cantarețul de manele Adrian Minune e casatorit cu…

(video) A pus totul intr-o piesa: Shakira a lansat ultimul cantec despre Pique

16:25, 22.03.2024 - Dupa o absenta de sapte ani, o despartire foarte mediatizata de fotbalistul Gerard Pique si un proces pentru frauda fiscala, Shakira lanseaza, un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya No Lloran”, scrie observatornews.ro.

Alexandra Stan a lansat melodia „Baietii”

14:25, 01.03.2024 - Alexandra Stan pune punctul pe i și incepe primavara cu cea mai directa și sincera declarație – „Imi plac baieții”. Asumata, dar in același timp, vulnerabila, Alexandra Stan a lansat melodia „Baieții”, in care relateaza o serie de intamplari despre interacțiunile pe care le au fetele cu baieții. Prima…

Joe Biden, presedintele SUA, s-a intalnit cu sotia si fiica lui Aleksei Navalnii. El a anuntat sanctiuni „majore” pentru Rusia VIDEO

07:30, 23.02.2024 - Departe de ochii presei, Joe Biden, presedintele SUA, a avut joi, in California, o intalnire cu sotia, Yulia, si cu fiica, Dasha, ale opozantului rus Aleksei Navalnii, informeaza Agerpres, citand un comunicat al Casei Albe.

Președintele SUA, Joe Biden, s-a intalnit cu soția și fiica lui Navalnii

23:35, 22.02.2024 - Președintele american Joe Biden s-a intalnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnii, liderul opoziției ruse care a murit saptamana trecuta, pentru a-și exprima condoleanțe, a anunțat Casa Alba.

Moment impresionant! Toate viorile au cantat pentru Gabi Stangau, pentru ultima data, la inmormantare / FOTO

16:45, 21.02.2024 - Zi plina de durere pentru familia și apropiații lui Gabi Stangau. Violonistul a fost condus astazi pe ultimul drum. Ceremonia a avut loc la ora 13.00 și a fost marcata de momente impresionante. Soția nu a putut sa se dezlipeasca de sicriu, iar colegii de breasla ai artistului au cantat in memoria lui.

Cum gestioneaza CRBL și soția sa, relația cu fiica lor! Cei doi și-au imparțit rolurile: "Nu te invața nimeni cum sa fi parinte"

23:45, 05.02.2024 - CRBL și soția sa, Elena, au vorbit despre rolul de parinți și cum gestioneaza cei doi relațiia cu fiica lor. Mai mult, aflam cine a avut ultimul cuvant atunci cand cei doi soți au luat hotararea de a participa la "Power Copule".


Ce parere ai despre aceasta stire?