Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO! Dan Octavian Visan, acuzat ca a adus minore in casa!

Publicat:

Profesorul de sport si eleva de la Monnet au dat declaratii in fata judecatorilor. Dupa cinci ore de stat in sala de sedinta, Oana, majora de cateva luni, a vorbit cu jurnalistii pentru prima data de la izbucnirea scandalului. Si l-a acuzat pe fostul ei profesor ca a mintit.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Asistentul medicat acuzat ca a agresat fizic doua minore a fost arestat preventiv

10:01, 01.05.2024 - Asistentul medical acuzat ca a agresat fizic doua minore, de 13 și 17 ani, internate la secția de psihiatrie a unui spital din Targoviște, a fost arestat preventiv pentru urmatoarele 30 de zile.

Profesorul de la Liceul Lucian Blaga din București, acuzat ca avea o idila cu o eleva, arestat preventiv

14:35, 13.04.2024 - Profesorul in varsta de 62 de ani din București, acuzat ca ar avea o relație cu o eleva, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.Profesorul de 62 de ani de la Liceul Teoretic "Lucian Blaga” din Capitala, a fost arestat pentru 30 de zile.

Tudorel Toader, din nou in atenție. Este acuzat de campanie murdara pentru șefia Universitații 'Cuza'

10:05, 18.03.2024 - Astazi, Universitatea ”Al. I. Cuza” din Iași organizeaza al doilea tur al alegerilor pentru funcția de rector. Dupa primul tur ce a avut loc in 12 martie, actualul rector Tudorel Toader, fost ministru al Justiției, s-a plasat pe locul doi, cu 191 de voturi. Acesta a fost depașit de profesorul Liviu…

Directorul adjunct al unui liceu din Gorj, acuzat ca le face elevilor poze pe bani. Cum se apara profesorul

18:55, 14.03.2024 - Directorul adjunct al Liceului Tehnologic „General Constantin Șandru" din comuna Runcu, județul Gorj, este acuzat de unul dintre parinți ca le face fotografii contra-cost elevilor, cu diferite ocazii, cum este ziua de 8 Martie.


Ce parere ai despre aceasta stire?