Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: Cum reacţionează un Golden Retriever când gustă o lămâie

Publicat:

a gustat pentru prima oara o lamaie. Reactia lui a sttrnit hohote de ras. A inceput sa topaie prin bucatarie, dar nu s-a lasat si a mai incercat o data. Conform studiilor oficiale, lamaile sunt toxice pentru caini, pisici si cai. Dar nu trebuie sa ne facem griji in privinta acestui Golden retriever. Cu siguranta nu va avea pofta de asa ceva.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția lui Gigi Becali, dupa ce Miodrag Belodedici a fost prins baut la volan! Latifundiarul din Pipera, declarații tranșante: „Ca sa omori oameni?”

14:25, 29.05.2024 - Prima reacție a lui Gigi Becali, dupa ce Miodrag Belodedici a fost prins baut la volan. Latifundiarul din Pipera a facut declarații tranșante. Ce parere are finanțatorul echipei FCSB despre acest caz.

Cum reacționeaza MM Stoica daca fiica lui ii prezinta un „ginere”! Teodora l-a dat de gol pe șeful de la FCSB: „Il implic, ii spun”

15:00, 24.05.2024 - Foarte dezinvolta in ultima perioada, Teodora, fiica lui MM Stoica de la FCSB a inceput sa ofere cat mai multe interviuri și sa se faca remarcata in lumea mondena. Prezenta la un eveniment monden, Teodora Stoica a fost luata de intrebari de jurnaliștii de la SpyNews , care au intrebat-o daca are iubit,…

Windows a starnit controverse din cauza capacitații sale de a inregistra toate activitațile utilizatorului / Reacția lui Elon Musk

05:40, 24.05.2024 - Noua funcție „Recall" a Windows a starnit controverse din cauza capacitații sale de a inregistra toate activitațile utilizatorului. Elon Musk nu a intarziat sa iși exprime parerea despre aceasta, informeaza Mediafax.

Incident șocant in Parlament: doi deputați s-au BATUT! Parlamentar, lovit cu genunchiul in zona nasului

11:20, 21.05.2024 - Martorii spun ca altercația verbala a inceput in banca, in timpul dezbaterilor din plen. Tonul ridicat și cuvintele grele au atras atenția colegilor, insa nimeni nu anticipa ce avea sa urmeze. Dan Vilceanu și Florin Roman și-au aruncat reciproc acuzații și injurii, creand o atmosfera tensionata.Nemulțumiți…

Reacția lui Klaus Iohannis dupa ce premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost impușcat

17:00, 15.05.2024 - Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj dupa ce premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost impușcat dupa o ședința de Guvern.Appalled to learn about the shooting of the Slovak Prime Minister Robert Fico. I wish him a full and speedy recovery.

Reactia DURA si incisiva a lui Piedone dupa ce Nicusor Dan a anuntat ca rezolva problema traficului in 2035: „Ai dat caruța in gard, mincinosule!”

12:00, 08.05.2024 - Nicusor Dan a venit cu un termen „optimist” pentru bucuresteni: problema ambuteiajelor din Capitala va fi rezolvata in 2023. ”Analizam concluziile studiilor de fundamentare care vor sta la baza reglementarilor din viitorul PUG. Cum va arata traficul in 2035 in funcție de investițiile in dezvoltarea…

Reacția lui Ciuca dupa declarațiile premierului Ciolacu privind Moldova: „Eu ma simt și moldovean. Buzaul este in Romania”

12:00, 27.04.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat sambata, despre declarațiile premierului Marcel Ciolacu referitoare la Buzau, ca „a lucrat aproape șapte ani și in Moldova și in Buzau” și ca „se simte și moldovean”. El a mai adaugat ca „s-a simțit roman și la Focșani, și la Suceava, și la Buzau, și la Craiova…

Tineri in pijamale la birou: reacția ironica la condițiile de munca din China. „De ce sa te deranjezi?”

13:01, 23.04.2024 - O noua tendința face ravagii in randul tinerilor din China: videoclipuri de tipul „pregatește-te cu mine”, dar cu o nota distincta – imbracamintea de lucru nu este deloc una convenționala.


Ce parere ai despre aceasta stire?