Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Crimă oribilă. O minoră a fost bătută până și-a pierdut cunoștința și aruncată în veceul din curte

Publicat:

Inca la finele lunii octombrie 2012, la Comisariatul raional de politie din Floresti a parvenit o plangere de la o femeie, de 34 de ani, care a declarat ca fiica sa de 17 ani, ar fi disparut la data de 23 aprilie 2012, in jurul orei 18.00, iar pana in prezent locul aflarii tinerii nu este stabilit, transmite UNIMEDIA.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Crima oribila in ziua de Sfintii Imparati Constantin si Elena, in Vaslui. Dascalul unei biserici si-a gasit parintii fara suflare, in casa

15:05, 21.05.2024 - Astazi, in ziua de Sfintii Imparati Constantin si Elena, o crima oribila, urmata de o sinucidere a avut loc intr-un sat din Vaslui. Dascalul unei biserici si-a gasit parintii fara suflare, in casa.

Crima oribila in Olt, pe strada! O femeie a fost ucisa cu sange rece de sotul. Barbatul a injunghiat-o de mai multe ori

08:10, 30.04.2024 - O crima oribila s-a petrecut pe o strada din orasul Draganesti - Olt, acolo unde o femeie in varsta de 37 de ani a fost injunghiata cu un cutit de catre sotul ei. Barbatul ar fi lovit-o cu un cutit din cauza geloziei. Femeia s-a stins din viața la spital.

Cum a murit mama lui Nicu Covaci. Crima oribila a avut loc in anul 1992

12:40, 16.04.2024 - Nu multe persoane știu, insa Nicu Covaci a trecut printr-o adevarata drama. Mama celebrului artist a fost victima unei crime ingrozitoare. Tragedia a avut loc in anul 1992. Iata cum a murit femeia care i-a dat viața celebrului cantareț!

Crima oribila la o petrecere din judetul Alba. Dupa ce au baut impreuna, un tanar l-a ucis pe unchiul iubitei sale

09:30, 11.04.2024 - O petrecere care a avut loc intr-o localitate din județul ALba s-a sfarșit tragic. Dupa ce au baut impreuna, un tanar l-a ucis pe unchiul iubitei sale, un barbat in varsta de 53 de ani. L-a injunghiat mortal.

Studentul criminal care și-a macelarit iubita, la Timișoara, a facut primele marturisiri. A folosit doua cuțite la oribila crima VIDEO

17:05, 26.03.2024 - Mirel Dragomir (23 de ani), tanarul acuzat ca a ucis-o cu o ferocitate care i-a uimit chiar și pe anchetatori pe Andreea Morega (21 de ani), a descris in fața procurorului cum s-a petrecut cumplita fapta

Caz șocant la Florești: O femeie de 61 de ani, atacata in propria casa, batuta și violata. Poliția cauta infractorul

12:40, 14.03.2024 - O femeie din Florești a fost agresata fizic și violata in propria casa. Potrivit polițiștilor cazul a avut loc pe data de 12 martie in jurul orei 19:00. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca identitatea individului și locul aflarii acestuia.

Crima oribila: șase persoane, intre care patru copii, ucise cu bestialitate in casa

20:45, 07.03.2024 - Sase persoane, intre care patru copii, au fost ucise in capitala canadiana Ottawa, miercuri seara tarziu, a anuntat joi politia, un caz care zguduie o tara in care crimele in masa sunt rare, relateaza agenția Reuters, citata de News.ro. Six people — four children and two adults — were killed at a home…


Ce parere ai despre aceasta stire?