Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Au fost la un pas de a se despărţi cu cinci săptămâni înainte de nuntă, dar s-au răzgândit! Declaraţiile făcute de Emilia şi Nicolae de la "Mireasă pentru fiul meu"

Publicat:

Au avut o discutie monstruoasa în cadrul emisiunii de marti si totul parea ca s-a terminat între ei, însa Nicolae si Emilia au revenit asupra deciziei de a se desparti.

Dupa ce ieri au aparut tinându-se de mâna, întrebati de catre daca mai formeaza un cuplu sau nu, Emilia si Nicolae de la "Mireasa pentru fiul meu" au marturisit ca sunt împreuna.

"Îl iubesc. Cei care ne cunosc stiu ca suntem un cuplu.", a spus Emilia zâmbind. Mai mult de atât, Nicolae a dezvaluit ca îi era teama…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Redacția Vremea Noua a devenit cosmopolita. Editorialistul Gelu Irimiea și-a luat soție din Filipine!

19:15, 07.04.2024 - CASA DE PIATRA…Nunta mare in redacția Vremea Noua. Editorialistul Gelu Irimiea și-a repus pirostriile la 49 de ani cu speranța ca va fi și ultima data. Mireasa este de peste mari și țari, tocmai din Filipine. Inovația in materie de mariaje exotice, Gelu a deprins-o din experiența sa de zece ani cat…

Mireasa - Capriciile iubirii. Cristina și Alex au aniversat o luna de cand formeaza un cuplu. Ce temeri are concurenta in legatura cu iubitul ei / VIDEO

23:40, 07.03.2024 - Cristina și Alex s-au declarat in urma cu o luna un cuplu, dar se pare ca inca exista unele probleme intre cei doi. Concurenta se teme ca dintr-o relație frumoasa ar putea ca intr-o zi totul sa se spulbere.

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.

"Razboi" pe un bilet la loto. Un cuplu a caștigat peste un milion de euro, dar dupa cateva saptamani s-au desparțit

12:25, 21.02.2024 - Un cuplu a caștigat o suma colosala la Loterie, insa dupa cateva saptamani s-au desparțit. Femeia, care este caștigatoarea pentru ca ea a cumparat biletul, nu vrea sa imparta premiul cu fostul ei partener

Star Matinal. Cristi Tanase explica imaginile in care apare cu dinții sparți, in fața ușii. Declarațiile facute de fotbalist: ”Nu m-am certat” / VIDEO

12:56, 13.02.2024 - Imaginile in care apare Cristi Tanase s-au viralizat intr-un scurt timp. Fostul fotbalist a fost surprins stand pe jos, cu sange la gura, iar fanii au ramas fara cuvinte. In aceasta dimineața, preferatul lui Gigi Becali a explicat cele intamplate, motivand ca nu s-a intamplat nimic grav.

Romania, lovita de un val de aer tropical! Unde va fi neobișnuit de cald pentru aceasta perioada. Declarațiile facute de directorul ANM

18:25, 06.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie anunța ca Romania va fi cuprinsa de un val de aer tropical. Sefa ANM, Elena Mateescu, a vorbit despre aceasta incalzire a vremii și a spus unde va fi neobisnuit de cald pentru aceasta perioada.


Ce parere ai despre aceasta stire?