Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO. Aniversare regală, marcată printr-o uriașă cursă ciclistă

Publicat:

Aniversare regala in Thailanda. Sotia monarhului cu cea mai lunga domnie din lume implineste 83 de ani. Fiul ei face un tur al capitalei Bangkok in cinstea reginei, alaturi de 40.000 de biciclisti.

s-a casatorit cu regele Thailandei, Bhumibol, in urma cu 65 de ani. Sotul ei este nu doar cel mai longeviv monarh al zilelor noastre, ci si cel mai bogat cap incoronat din lume, cu o avere estimata de Forbes la aproape 30 de miliarde de dolari.

Familia regala este extrem de respectata si iubita in Thailanda. Regele este privit de localnici ca o zeitate incarnata si venerat ca…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandal uriaș in familia regala a Spaniei, dupa dezvaluiri ca Letizia l-a inșelat pe Felipe cu un fost iubit. "Regele a fost devastat"

11:15, 02.06.2024 - Sunt tensiuni la casa regala a Spaniei dupa ce un jurnalist spaniol a publicat cartea „Tacerile Letiziei” in care spune ca regina Letizia și-ar fi inșelat soțul, iar regele Felipe ar fi fost „devastat și distrus” de presupusa aventura a ei.

Brazilia, gazda Campionatului Mondial de Fotbal Feminin din 2027

13:16, 18.05.2024 - Brazilia a fost desemnata de FIFA gazda Mondialului de Fotbal Feminin din 2027, cea de-a zecea ediție a competiției! Decizia a fost luata vineri, 17 mai, in timpul Congresului FIFA desfașurat la Bangkok, in Thailanda. Brazilia devine astfel prima țara din America de Sud care va gazdui cel mai important…

Fenomen amplu de albire a coralilor in Thailanda. O insula a fost inchisa pentru vizitatori

19:10, 09.05.2024 - Accesul pe o insula din sudul Thailandei si intr-un parc national de pe insula Phuket a fost inchis joi dupa descoperirea unui episod de mare amploare de albire a coralilor, a anuntat Departamentul parcurilor nationale si pentru conservarea faunei si a florei (DNP) din aceasta tara.

Un roman cautat de poliție a stat ascuns in Italia pana cand soția l-a dat de gol fara sa vrea

08:31, 04.05.2024 - Familia unui roman urmarit internațional i-a condus pe polițiști direct la acesta. Soția și copilul erau supravegheați, astfel ca atunci cand barbatul i-a chemat sa petreaca Paștele cu el in Italia, și-a dezvaluit de fapt ascunzatoarea. Polițiștii l-au ridicat chiar din aeroportul in care ii aștepta. 

ULTIMA ORA. A murit soția ambasadorului Rusiei la București

10:00, 09.04.2024 - Vin informații de ultima ora cu privire la o drama ce a lovit familia ambasadorului Rusiei in Romania, Valeri Kuzmin. Deces in familia reprezentantului diplomatic al Rusiei la București. Soția ambasadorului Federației Ruse in Romania, Valeri Kuzmin, a murit marți dimineața, pe fondul unor probleme medicale,…

Situatie fara precedent in familia regala: regele si viitoarea regina lupta impotriva cancerului. Marea Britanie e in soc

08:46, 23.03.2024 - Dupa ce Catherine Middleton, prințesa de Wales, a dezvaluit vineri ca a fost diagnosticata cu cancer și se afla in „primele etape” ale tratamentului, Marea Britanie si nu numai este in soc.

Acces Direct. Moarte suspecta intr-un depozit. Valerie a fost gasit fara suflare la locul de munca. Familia vrea sa se faca dreptate

19:45, 22.03.2024 - Au trecut mai bine de patru ani de cand Valerie a murit, dar familia inca nu știe ce s-a intamplat cu adevarat. Soția și sora lui vor sa se faca dreptate, dupa ce li s-a spus ca barbatul și-ar fi gasit sfarșitul in urma unui accident de munca.


Ce parere ai despre aceasta stire?