Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Amber Rose recidivează! Imagini XXX cu focoasa artistă

Publicat:

recidiveaza! Dupa ce în urma cu câteva zile a aparut îmbracata într-un costum de baie minimalist, acum actrita a renuntat la haine si a facut imaginile publice.

se joaca grav cu imaginatia domnilor! Actrita le da palpitatii acestora cu imagini demne de filmele pentru adulti. De curând, vedeta a postat pe o retea de socializare mai multe imagini în care apare într-un costum de baie minuscul.



Ca si cum asta n-ar fi fost de ajuns, Rose a renuntat în cele din urma la sutien si…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Maria Andria vrea sa iși schimbe meseria! A renunțat și la nunta cu iubitul ei. Decizii radicale pentru focoasa blondina

13:01, 21.05.2024 - Maria Andria și iubitul ei aveau de gand sa faca pasul cel mare, dar se pare ca s-au razgandit. Blondina nu crede ca i s-ar potrivi statutul de femeie maritata, așa ca, nu se vor mai casatori. A decis sa faca ceva schimbari și pe plan profesional.

Lidia Buble, in ipostaze cum n-a mai fost vazuta niciodata! Ce imagini au aparut pe net cu ea, dupa ce a renunțat la sutien: „Sunteți pregatiți?”

10:10, 17.05.2024 - Ajunsa la aproape 31 de ani, varsta pe care o va implini in prima parte a lunii iunie, Lidia Buble nu a mai fost prezenta in topurile muzicale așa de des precum o facea pe vremuri. Cu toate acestea, celebra cantareața nu a lipsit din paginile tabloidelor, numele ei fiind tot mai des pe buzele […] The…


Ce parere ai despre aceasta stire?