Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Alertă falsă cu bombă la sediul unei banci din centrul Capitalei! A fost reţinut barbatul care a lăsat o geantă şi a fugit

Publicat:

Un barbat a fost retinut dupa ce a intrat in sediul cenral al unei banci din centrul Capitalei si a lasat pe podea o geanta, peste care a pus un telefon. Asa cum el a iesit din cladire si a fugit cu o masina, s-a dispus evacuarea persoanelor aflate in imobil.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Ultima ora! Un barbat de 28 de ani a fost impușcat in centrul capitalei: Individul care a tras din arma, reținut

20:00, 30.04.2024 - Un barbat din centrul capitalei a fost impușcat de un indivit de 44 de ani, care deținea arma ilegal. Potrivit informațiilor tanarul a fost transportat la Spitalul de Urgența pentru ingrijiri medicale.

A sarit de la etajul 2 al Inspectoratului: Poliția din capitala, in alerta dupa ce un minor reținut a fugit ieri

10:25, 24.04.2024 - Polițiștii din capitala sunt in alerta, dupa ce minor reținut și dus la Inspectoratul de Poliție Botanica a fugit, ieri, din incinta instituției. Informația a fost confirmata, pentru UNIMEDIA, de șefa secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco.

UPDATE: Alerta cu bomba de pe Aeroportul Chișinau s-a dovedit a fi falsa

21:55, 21.04.2024 - UPDATE//Alerta cu bomba de pe Aeroportul Chișnau s-a dovedit a fi falsa. Activitatea Aeroportului Internațional Chișinau a fost reluata in regim normal. //Pe fapta data a fost inițiata o cauza penala pentru comunicarea mincinoasa cu buna-stiinta despre actul de terorism, conform art. 281, care se pedepseste…

(update) Activitatea Aeroportului Chișinau, perturbata de o noua alerta cu bomba falsa: Ce risca faptașul

19:30, 21.04.2024 - Alerta cu bomba pe Aeroportul Internațional Chișinau s-a dovedit a fi falsa. Potrivit ofițerei de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi, activitatea aerogarii a fost reluata in regim normal.

Alerta cu bomba din Aeroportul Chisinau, falsa: Ce spun oamenii legii

12:06, 21.04.2024 - Alerta cu bomba din Aeroportul Internațional Chișinau, care a pus pe jar oamenii legii aseara, s-a dovedit a fi falsa. Informația a fost comunicata pentru UNIMEDIA de ofițera de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi.

Alerta in București! A fugit un barbat condamnat la 18 ani de inchisoare pentru omor

17:00, 09.04.2024 - Un barbat condamnat la 18 ani pentru omor a reușit sa fuga marți din mijlocul de transport pentru deținuți, care staționa pe o strada din Sectorul 2 al Capitalei. Aceasta evadare a fost confirmata de catre Administrația Naționala a Penitenciarelor, declanșand o ampla operațiune de cautare și capturare.…

Rușii au atacat Kievul cu rachete Kinjal. Explozii in centrul capitalei ucraienene, zece oameni raniți. E alerta aeriana in toata țara

07:50, 21.03.2024 - Mai multe explozii au fost auzite joi dimineata in centrul capitalei Kiev dupa o alerta aeriana de rachete si drone lansate de Rusia. Cel puțin 10 persoane au fost ranite in atac, printre ele fiind și un copil. 

Ambasada Rusiei in Romania, despre alerta cu bomba de la sediul sau: „O incercare deliberata a dusmanilor de a provoca panica”

11:20, 17.03.2024 - Ambasada Rusiei in Romania a reacționat in cazul genții suspecte gasite langa cladirea reprezentanței diplomatice din București și a catalogat incidentul drept o „incercare deliberata a dusmanilor Rusiei de a provoca panica”.


Ce parere ai despre aceasta stire?