Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Adolescentele care au bătut şi batjocorit o fată de 14 ani din Piteşti au fost puse sub control judiciar

Publicat:

Doua minore de 14 ani, respectiv 16 ani, ambele din Pitesti, cercetate  pentru savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente au fost puse sub control judiciar. Victima, batuta si umilita, este tot o adolescenta.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tribunalul Bihor a decis: polițistul „Valu” ramane in arest la domiciliu, fratele sau trece sub control judiciar

09:15, 26.03.2024 - Polițistul Valentin Potre, cunoscut sub porecla „Valu” și trimis in judecata pentru mai multe infracțiuni de trafic de influența, șantaj, furt și instigare la furt și la trafic de influența, va ramane inca 30 de zile in arest la domiciliu.

Florin Salam, plasat sub control judiciar 60 de zile pentru savarsirea a 3 infractiuni de inselaciune

08:40, 15.03.2024 - Florin Salam, plasat sub control judiciar 60 de zile pentru savarsirea a 3 infractiuni de inselaciune Continue reading Florin Salam, plasat sub control judiciar 60 de zile pentru savarsirea a 3 infractiuni de inselaciune at Tabu.

Educatoarea care ar fi agresat copiii de la o gradinita din Popesti-Leordeni scapa de arest. A fost pusa sub control judiciar

12:05, 23.02.2024 - Educatoarea care ar fi agresat copii de la o gradinita privata din Popesti - Leordeni a fost plasata sub control judiciar pentru 60 de zile, conform unei decizii luate vineri de procurorul de caz de la Parchetul de pe langa Judecatoria Cornetu.

Acces Direct. Fosta soție a profesorului disparut și fiul cel mare raman sub control judiciar pentru inca doua luni. Ce probe noi ar fi aparut impotriva lor / VIDEO

20:00, 16.02.2024 - Ieri, Anișoara și fiul cel mare al profesorului disparut au aflat ca vor mai ramane sub control judiciar, masura prelungita pentru inca doua luni. Bogdan susține, in continuare, nu are vreo vina nici el, nici mama lui, care este acuzata inclusiv de familia barbatului ca l-ar fi ucis.

Doi minori din județul Vaslui, plasați sub control judiciar pentru mai multe infractiuni cu violența, comise in ultimele 6 luni

18:05, 09.02.2024 - Doi minori, in varsta de 16 si 17 ani, din comuna Iana, au fost retinuti de politisti si ulterior plasati sub control judiciar, fiind acuzati de comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice, amenintare si portul sau folosirea de obiecte periculoase.


Ce parere ai despre aceasta stire?