Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / A murit! Familia Hilton este în doliu

Publicat:

Cunoscuta familie Hilton a suferit o mare pierdere la începutul acestei saptamâni. Fiica actritei si a fondatorului imperiului hotelier Hilton, a murit luni, la vârsta de 67 de ani. 

, singura fiica a celebrei actrite , din toate cele noua casnicii ale acesteia, a murit, luni seara, la spitalul , informeaza Mediafax. 

Fiica îndragitei actrite si a fondatorului imperiului hotelier Hilton - . Un prim pronostic în cazul mortii sale ar fi varianta…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu imens in lumea miliardarilor. A murit un nume uriaș, matematicianul Jim Simons a facut istorie

12:26, 13.05.2024 - Este doliu in lumea internaționala a miliardarilor, dupa ce a mai disparut un nume extrem de cunoscut. Aflam acum ca s-a stins din viața marele matematician Jim Simons, care a facut furori in acest domeniu controversat. De ce a devenit atat de celebru și ce il facea special pe intelectual. A murit marele…

Doliu imens in muzica internaționala: A murit unul dintre parinții fondatori ai rock and roll-ului

14:40, 02.05.2024 - Chitaristul american Duane Eddy, considerat de mulți drept unul dintre parinții fondatori ai rock and roll-ului, a murit la varsta de 86 de ani.Decesul sau a survenit pe 30 aprilie in Franklin, Tennessee, a declarat soția sa, Deed. Cauza a fost cancerul.

Doliu in justiție: a murit cel mai longeviv procuror din țara

21:10, 15.04.2024 - Doliu in justiție: a murit cel mai longeviv procuror din țara!Cel mai longeviv procuror din țara, Pavel Palcu, a decedat la varsta de 70 de ani. De precizat e ca in decembrie 2023 a suferit un atac vascular cerebral.

Doliu in lumea muzicii! Un artist indragit a murit. Iși anulase multe concerte din cauza problemelor de sanatate

13:55, 24.03.2024 - Lumea muzicii este in doliu! Un artist indragit s-a stins din viața la varsta de 82 de ani. Pianistul iși anulase multe concerte din cauza problemelor de sanatate cu care s-a luptat o buna perioada de timp.

Lumea artei din Romania este in doliu! S-a stins din viața o cunoscuta coregrafa / FOTO

08:15, 18.03.2024 - Este doliu in lumea artei din Romania este! In cursul zilei de duminica, 17 martie 2024, s-a stins din viața o cunoscuta coregrafa din țara noastra. Anuntul decesului a fost facut chiar de fiica artistei, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. Iata despre cine este vorba!

Doua femei din Romania, mama si fiica, au murit in urma teribilului incendiu din Valencia

09:05, 28.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe anunta ca autoritatile spaniole au finalizat procesul de identificare a victimelor incendiului produs la o cladire de locuinte din Valencia si au confirmat decesul a doi cetateni romani care fusesera initial declarati disparuti, informeaza News.ro. Doua romance care locuiau…

Doliu in lumea fimului: O vedeta din Star Trek a murit la doar 49 de ani

22:06, 25.02.2024 - Actorul Kenneth Mitchell a murit dupa ce s-a luptat cu scleroza laterala amiotrofica (SLA), ce este cunoscuta și sub numele de boala neuronilor motori, timp de mai bine de cinci ani. Familia sa l-a descris ca fiind „o opera de arta inspiraționala pentru toate inimile pe care le-a atins”, noteaza Mediafax.…

Doliu in lumea sportului. Fotbalistul care a adus victoria Germania in finala Cupei Mondiale din 1990 a murit / FOTO

13:15, 20.02.2024 - Lumea fotbalului mondial este in doliu, dupa ce un jucator important a murit. Avea 63 de ani și s-a stins din viața luni seara, in urma unui stop cardiac. A scris istorie pentru echipa Germaniei la finala Cupei Mondiale din 1990.


Ce parere ai despre aceasta stire?