Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO. A devenit o frumuseţe de 70.000 de dolari după ce colegii au umilit-o că era urâtă

Publicat:

, la varsta de 12 ani,a inceput transformarea ei dintr-o femeie grasa si urata, intr-o frumusete superba cu calitati de fotomodel, dupa ce nu a mai putut indura rautatile pe care i le faceau colegii de scoala.

Laura a fost invitata recent la emisiunea lui , de la , emisiune care exploreaza legatura dintre comportamentul rautacios al adolescentilor fata de cei urati si supraponderali. Aceasta si-a spus povestea transformarii ei dintr-o fata uratica, intr-o adevarata frumusete.

''Totul a inceput cand aveam…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un tanar din comuna Lespezi a decedat in SUA; comunitatea a strans 25.000 de dolari pentru repatrierea corpului in doar o zi

10:51, 23.05.2024 - Un tanar din comuna Lespezi a murit sambata in Statele Unite ale Americii, iar familia acestuia avea nevoie de 25.000 de dolari pentru repatrierea corpului. In mai puțin de 24 de ore, comunitatea din Lespezi și nu numai s-a mobilizat și a reușit sa stranga suma necesara pe un site specializat in strangeri…

Colegii au votat-o ca fiind cea mai urata fata din școala. Fata s-a razbunat printr-un raspuns de milioane

22:35, 20.05.2024 - O tanara le-a oferit o lecție de viața colegilor ei, pe care nu o vor uita prea curand. Au numit-o cea mai urata fata din școala, iar ea s-a razbunat cu un mesaj la care nimeni nu se aștepta. Deși a fost greu pentru ea, eleva a scris un mesaj acid la adresa celor care au jignit-o.

Guvernul vrea sa majoreze valoarea schimburilor comerciale cu Turcia la peste 15 miliarde de dolari

12:26, 20.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu, insoțit de o delegație de miniștri, se va afla marți, 21 mai 2024, la Ankara, intr-o vizita oficiala, la invitația președintelui Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdogan.

Golf: Un fost angajat, acuzat de furtul mai multor accesorii in valoare de milioane de dolari

10:45, 16.05.2024 - Un fost magazioner de golf din Augusta (sud-estul SUA) a pledat vinovat pentru un furt de mai multe milioane de dolari reprezentand accesorii si articole din colectia turneului Masters, care se desfasoara anual pe prestigiosul parcurs din statul Georgia, informeaza AFP.

Batalia globala a cipurilor: cine pune la bataie zeci de miliarde de dolari

19:10, 13.05.2024 - SUA și Uniunea Europeana au alocat 81 de miliarde de dolari pentru a produce urmatoarea generație de semiconductori, intensificand o confruntare mondiala cu China pentru supremația cipurilor. Este primul val din cele aproape 380 de miliarde de dolari alocate de guvernele din intreaga lume pentru companii…

Cum ocolește Moscova sancțiunile - Avioane și componente aeronautice in valoare de 500 de milioane de dolari

20:40, 09.05.2024 - Rusia a ocolit sancțiunile și din 2022 a achiziționat componente pentru avioane, inclusiv avioane militare, in valoare de aproape 500 de milioane de dolari din strainatate, potrivit Institutului pentru Studiul Razboiului citat de  The Moscow Times.

Un polițist sub acoperire care a fost batut crunt de colegii sai primește despagubiri de 23,5 milioane de dolari

17:50, 17.04.2024 - Un fost polițist american care a fost batut cu brutalitate de colegii sai in timp ce lucra sub acoperire trebuie sa primeasca despagubiri de 23,5 milioane de dolari, a decis un judecator din St. Louis.

Caz șocant in Bacau! Un minor a fost agresat și umilit de colegii sai: ”L-au bagat in cușca, dupa l-au taiat pe fața!”

08:20, 11.04.2024 - Un nou caz șocant, petrecut intr-o unitate de invațamant din Romania! Un elev in varsta de 14 ani, din județul Bacau, susține ca de ani de zile este agresat de colegii sai. Mai mult, conducerea școlii ar avea cunoștința despre acest fapt, insa nu a luat și nu pare sa ia nicio masura.


Ce parere ai despre aceasta stire?