Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(VIDEO) A demonstrat că are nouă vieți. O pisică a reușit să se salveze dintr-un incendiu într-un mod greu de crezut

Publicat:

O pisica a demonstrat ca are noua vieti si a reusit sa se salveze dintr-o cladire aflata in flacari in . Animalul a sarit de la etaj, direct in mainile salvatorilor, care o asteptau jos.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

TEST IQ pentru minți luminate! Ai 7 secunde la dispoziție sa gasești pisica

17:05, 26.04.2024 - Acest test pare simplu la prima vedere: o imagine cu elemente vizuale incalcite in care o pisica este camuflata ingenios. Conform statisticilor, doar 1 din 10 persoane reușesc sa identifice pisica in intervalul dat, ceea ce subliniaza dificultatea testului.De ce este relevant acest test?Astfel de teste…

Un microbuz de marfa a luat foc pe soseaua de centura a Tmișoarei. Soferul a reusit sa se salveze / Foto

17:55, 05.04.2024 - Un microbuz de marfa a luat foc pe soseaua de centura a Tmișoarei. Soferul a reusit sa se salveze / FotoUn microbuz de marfa, dar fara incarcatura, a luat foc, vineri, pe soseaua de centura a Timisoarei, in apropiere de comuna Dumbravita.

FOTO: Incendiu la Hlipiceni! O anexa care s-a aprins amenința sa faca scrum casa de locuit. Pompierii au reușit sa stinga focul la timp

09:25, 21.03.2024 - FOTO: Incendiu la Hlipiceni! O anexa care s-a aprins amenința sa faca scrum casa de locuit. Pompierii au reușit sa stinga focul la timp 21 de intervenții au avut pompierii botoșaneni in ultimele 24 de ore. La Victoria / Hlipiceni, salvatorii au intervenit pentru a stinge flacarile la  o anexa gospodareasca.…

Imagini rare cu o pisica salbatica filmata in timp ce se bucura de caldura soarelui, in Parcul Național Calimani

18:10, 06.03.2024 - O pisica salbatica a devenit vedeta pe pagina Regiei Naționale a Padurilor, dupa ce a fost filmata in Parcul Național Calimani cand se bucura de razele soarelui. Cristin Cireș, reprezentant al Regiei Naționale a Padurilor, a filmat zilele trecute o intalnire cu o frumoasa pisica salbatica intr-o padure…

Cum sa-ți gasești pisica pierduta. Pașii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a-ți gasi animalul de companie

14:50, 29.02.2024 - Intrucat pisicile se descurca singure, vin și pleaca dupa bunul plac, exista riscul ca intr-o zi sa nu se intoarca. Astfel ca proprietarii se gandesc sa le caute dar nu prea știu cum sa acționeze. 

Cum a reușit „cea mai fericita țara din lume” sa injumatațeasca rata sinuciderilor și sa salveze mii de vieți (The Guardian)

08:05, 25.02.2024 - Cu toate ca este cunoscuta acum drept „cea mai fericita țara din lume”, Finlanda a avut pana de curand una dintre cele mai mari rate ale mortalitații prin sinucidere. Dar in ultimele trei decenii, țara a reușit sa reduca la jumatate numarul cazurilor de sinucidere, scrie The Guardian.

Un incendiu la o magazie și o pisica urcata intr-un copac de zece metri, misiunile de salvare ale pompierilor lugojeni

17:15, 20.02.2024 - Pompierii lugojeni au fost solicitați, marți, sa stinga un incendiu izbucnit la o magazie din oraș. De asemenea, cei de la ISU au fost chemați și pentru salvarea unei pisici dintr-un copac, inalt de peste zece metri.

Un barbat a vrut sa-și faca un selfie reușit cu un leu și a intrat in cușca lui, iar animalul l-a sfașiat

15:25, 16.02.2024 - Un barbat din sudul Indiei a fost sfasiat mortal de un leu asiatic dupa ce a intrat in incinta acestuia ca sa-și faca un selfie, au anuntat reprezentantii departamentului forestier local, informeaza site-ul publicatiei britanice The Independent, citat de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?