Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO 35 de ani de la primul meci oficial jucat de Maradona!

Publicat:

Maradona, in momentul in care a debutat pentru nationala Argentinei (foto: wikipedia)

In urma cu fix 35 de ani, un tinar jucator talentat debuta la . Peste 10 zile urma sa implineasca saisprezece ani, insa antrenorul a avut incredere in el si l-a titularizat fara sa stea pe ginduri. Numele lui: .

Primul meci oficial pe care l-a disputat Maradona a fost pe 20 octombrie 1976 impotriva echipei Talleres. A purtat tricoul cu numarul 16. O luna mai tirziu avea sa marcheze si primul gol din cariera lui.

In 1981 a fost transferat…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pildele faimoase lasate moștenire de marele Luis Cesar Menotti: „98% dintre ziariști nu ințeleg nimic din fotbal!”

11:20, 06.05.2024 - Luis Cesar Menotti, antrenorul ce a adus primul titlu mondial Argentinei și l-a debutat la naționala pe Diego Maradona, a oferit de-a lungul carierei sale mai multe declarații celebre ramase in istorie. „El Flaco” a decedat ieri, avea 85 de ani. Fotbalul argentinian este in doliu dupa ce ieri s-a anunțat…

Copii lui Maradona solicita transferul ramașițelor tatalui lor intr-un mausoleu din Buenos Aires

19:55, 02.05.2024 - Copiii fostului mare fotbalist argentinian Diego Maradona, care a murit in 2020, au cerut justitiei ca ramasitele tatalui lor sa fie transferate dintr-un cimitir privat intr-un mausoleu din capitala Argentinei, a aflat joi AFP de la o sursa judiciara.

Copiii lui Maradona au cerut ca ramasitele marelui fotbalist sa fie transferate intr-un mausoleu VIDEO

19:46, 02.05.2024 - Copiii fostului mare fotbalist argentinian Diego Maradona, care a murit in 2020, au cerut justitiei ca ramasitele tatalui lor sa fie transferate dintr-un cimitir privat intr-un mausoleu din capitala Argentinei, a aflat joi AFP de la o sursa judiciara.

Copiii lui Maradona au cerut ca ramasitele superstarului sa fie transferate intr-un mausoleu din Argentina

19:30, 02.05.2024 - Copiii fostului mare fotbalist argentinian Diego Maradona, care a murit in 2020, au cerut justitiei ca ramasitele tatalui lor sa fie transferate dintr-un cimitir privat intr-un mausoleu din capitala Argentinei, a aflat joi AFP de la o sursa judiciara, potrivit Agerpres. 

Oficial BERD: ,,Romania este singura țara din UE cu procedura de deficit excesiv”. Ce plan are ministrul Boloș

13:50, 04.04.2024 - Problema deficitului bugetar atrage mai multe probleme, cum ar fi investițiile in țara noastra care reprezinta in faptul motorul economiei. Romania se tot imprumuta de la banci tot mai des și mai mult și suntem ne aflam in procedura de deficit excesiv. Ministrul Finanțelor are planuri mari, insa așa…

Razboi in Ucraina, ziua 768. Rusia acuza oficial Ucraina de implicare in atacul terorist de la Crocus Hall

00:06, 01.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 768. Un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe de la Moscova susține ca toate urmele crimelor masacrului de saptamana trecuta, in care au murit 143 de persoane, duc catre regimul de la Kiev.

E oficial! Sorin Chelmu, candidatul AUR la președinția CJ Vaslui: “județul se confrunta cu probleme majore, actuala administrație ne-a ținut blocați 34 de ani”

00:15, 29.03.2024 - LANSARE… Fostul secretar general al Guvernului Romaniei, vasluianul Sorin Chelmu, s-a intors acasa, determinat mai mult ca niciodata sa schimbe in bine fața județului. Acesta a fost prezentat ieri, in cadrul unei conferințe de presa, drept candidatul Partidului Alianța pentru Unirea Romanilor (AUR)…

Un oficial turc spune ca doi suspecți in atacul din Moscova au calatorit liber intre Turcia și Rusia. Cate zile au stat in Istanbul

12:30, 26.03.2024 - Doi dintre suspectii arestati in legatura cu atacul terorist din Moscova au calatorit fara probleme din Rusia in Turcia, de unde s-au intors impreuna in 2 martie, cu avionul, a declarat agentiei France Presse o sursa turca din domeniul securitatii.


Ce parere ai despre aceasta stire?