Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Victoria Nuland s-a întâlnit cu autorii puciului din Niger în negocieri dificile,care nu au permis o soluţie negociată

Publicat:

Numarul doi interimar al diplomatiei americane, , anunta ca s-a intalnit cu autorii loviturii de stat din Niger, in vederea unor negocieridificile”, care nu au permis o solutie negociata, relateaza AFP, potrivit news.ro.

”Aceste discutii au fost extrem de deschise, iar uneori dificile”, a declarat luni telefonic presei , potrivit careia militarii care au preluat puterea la Niamey sunt constienti de ”riscurile” unei aliante cu Rusia.

Numarul doi interimar al diplomatiei americane a anuntat ca s-a intalnit cu generalul de brigada , noul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șeful diplomatiei americane Antony Blinken s-a intalnit cu omologul sau chinez. Wang Yi: „se dezvolta elemente negative”

07:46, 26.04.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken s-a intalnit vineri cu ministrul chinez de externe Wang Yi la Beijing pentru discutii cu privire la o serie de probleme complexe, inclusiv tensiunile din ce in ce mai mari cu privire la sprijinul Chinei pentru invazia Ucrainei de catre Rusia.

Alarmant: 'Un razboi in Europa nu mai este o fantezie: Putin nu se va opri aici' – șeful diplomației UE

14:56, 09.04.2024 - 'Rusia va lansa o ofensiva masiva. Europa va fi in pericol: Putin nu se va opri aici' – șeful diplomației UEȘeful diplomației UE, Josef Borrell, avertizeaza ca Rusia planuiește un atac masiv in Ucraina, iar Vladimir Putin este pregatit de o batalie majora.

Elon Musk spune ca Rusia „va ocupa mai mult teritoriu, chiar și Odesa” și „recomanda” Ucrainei „o pace negociata”

12:45, 31.03.2024 - Elon Musk face noi declarații controversate legate de razboiul din Ucraina – sambata, miliardarul a scris intr-un mesaj pe Twitter ca Rusia „va obține și mai multe teritorii ucrainene, inclusiv orașul Odesa”, relateaza Kyiv Independent.

Noua persoane, suspectate de legatura cu autorii atentatului de la Moscova, reținute in Tadjikistan

18:25, 29.03.2024 - Noua persoane, suspectate de legatura cu autorii atentatului de la Moscova, au fost reținute in Tadjikistan. Anterior, patru barbați, toți identificați ca fiind cetațeni ai Tadjikistanului, au fost arestați și acuzați in Rusia de comiterea atacului.

Reacția Rusiei dupa ce Papa Francisc a indemnat Ucraina la negocieri: 'Occidentul sa recunoasca faptul ca a greșit'

15:25, 11.03.2024 - Rusia considera ca indemnul Papei Francisc la discutii cu Moscova pentru a pune capat razboiului din Ucraina a fost un apel adresat aliatilor occidentali ai Kievului de a renunta la ambitia de a invinge Rusia si de a recunoaste greseala Occidentului in razboiul din Ucraina, a relatat agentia italiana…

Reacția Rusiei dupa ce Papa a indemnat Ucraina la negocieri: „E un apel catre Occident sa recunoasca faptul ca a greșit”

12:00, 11.03.2024 - Rusia considera ca indemnul Papei Francisc la discutii cu Moscova pentru a pune capat razboiului din Ucraina a fost un apel adresat aliatilor occidentali ai Kievului „de a renunta la ambitia de a invinge Rusia si de a recunoaste greseala Occidentului in razboiul din Ucraina”, a relatat agentia italiana…

Breaking - Victoria Nuland și-a anunțat demisia

18:30, 05.03.2024 - Victoria Nuland, al treilea diplomat american ca rang și ținta frecventa a criticilor pentru opiniile sale belicoase fața de Rusia și acțiunile acesteia in Ucraina, iși va parasi postul in aceasta luna, a anunțat marți Departamentul de Stat al SUA.”Victoria Nuland mi-a anunțat ca intenționeaza sa…

Nikolai Patrusev s-a intalnit la Havana cu actualul președinte al Cubei si cu Raul Castro. "Ne vizitati intr-un moment bun"

10:01, 27.02.2024 - Secretarul Consiliului Securitatii Rusiei, Nikolai Patrusev, s-a intalnit luni, la Havana, cu presedintele Cubei, Miguel Diaz-Canel, si cu fostul conducator cubanez Raul Castro cu care a discutat, intre altele, despre cooperarea bilaterala in domeniul securitatii, transmite agentia Interfax preluata…


Ce parere ai despre aceasta stire?