Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Victor Ponta, aproape să fie arestat în SUA

Publicat:


se afla în vacanța în Statele unite ale Americii, unde a mai fost și în primavara.

Acesta a povestit ca în ultima sa vizitî în SUA aproape a fost arestat pe aeroport dupa ce a primit o amenda pentru depașirea vitezei legale.

isi petrece vacanta in SUA, acolo unde a fost si in primavara.

El a declarat ca, in ultima sa calatorie in SUA risca sa fie arestat pe aeroport pentru ca avea o amenda pentru depasirea limitei de viteza.

"Am luat o amenda in America de radar, daca n-o plateam…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Klaus Iohannis: In Europa Centrala si de Est, Romania reprezinta un exemplu in multe domenii

00:40, 10.05.2024 - In Europa Centrala si de Est, Romania reprezinta un exemplu in multe domenii – de la apararea Flancului Estic al NATO, la consolidarea democratiei, a drepturilor omului si a statului de drept, a afirmat, miercuri seara, la Washington D.C., presedintele Klaus Iohannis, la primirea premiului Distinguished…

O femeie de 101 ani, confundata cu un bebeluș! Totul s-a intamplat intr-un aeroport: „Credeau ca sunt un copil” / FOTO

13:05, 28.04.2024 - O femeie, in varsta de 101 ani, a fost confundata cu un bebeluș de doi ani. Totul s-a intamplat la un aeroport din America, unde femeia a fost inregistrata ca fiind nascuta in anul 2022, nu in 1922.

Romanii vor putea calatori in America fara viza. Ambasadorul Romaniei in SUA: „Sunt foarte optimist ca acest lucru se poate intampla anul viitor”.

10:55, 25.04.2024 - Romanii vor putea calatori fara viza in Statele Unite ale Americii de anul viitor. Romania face eforturi susținute pentru a intra in programul Visa Waiver, potrivit ambasadorului Romaniei in SUA, Andrei Muraru.

Șoferi vitezomani, surprinși de polițiștii mehedințeni

11:20, 22.04.2024 - Polițiștii mehedințeni au actionat pentru reducerea numarului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectarii vitezei. Actiunea a facut parte din calendarul campaniei „SPEED MARATHON” al politiilor rutiere europene ROADPOL. In perioada 15-21 aprilie, politistii au aplicat 350 de sanctiuni contraventionale.…

Georgeta Popescu s-a pregatit la Lake Placid, in America, pentru Mondialele de anul viitor

15:45, 23.03.2024 - In ultimele doua saptamani, Georgeta Popescu s-a aflat in Statele Unite ale Americii, la Lake Placid, acolo unde s-a pregatit asiduu, in vederea Campionatului Mondial de seniori, care va avea loc anul viitor, chiar la Lake Placid.

Prodanca. Punct și de la capat. Anamaria Prodan, probleme de sanatate. Ce a pațit impresara in vacanța din America / VIDEO

21:56, 09.03.2024 - Dupa ce fiul ei s-a plimbat cu gondola pin Las Vegas, Bebe s-a intors acasa, unde Anamaria Prodan nu se simțea prea bine. Acesta este și motivul pentru care impresara și-a dorit ca Bebe sa mearga cu doi prieteni apropiați ei la Venețian.

Bucurie mare pentru elevi! Curind incepe vacanța de primavara

14:25, 27.02.2024 - Curind, pentru elevii claselor primare, gimnaziale și liceale din toata țara incepe vacanța de primavara, care va dura cinci zile. Astfel, copiii vor pleca in vacanța in perioada 8-12 martie, iar la ore vor reveni pe 13 martie, anunța Noi.md Pina la sfirșitul anului de studii, elevii vor mai avea inca…

Cine este YEAT, rapperul cu origini romanești care face ravagii in America. Zeci de mii de fani il așteapta la Beach Please 2024

12:55, 22.02.2024 - Cine este YEAT, rapperul cu origini romanești care face ravagii in Statele Unite ale Americii. Zeci de mii de fani il așteapta la Beach Please 2024. Iata ce se știe despre cunoscutul artist care va veni la festival in acest an!


Ce parere ai despre aceasta stire?