Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vicepremierul Ungariei: Formele de autonomie acceptate în UE trebuie să fie date şi comunităţii maghiare din Transilvania

Publicat:

, , spune ca nu se poate accepta ca, daca exista forme de autonomie acceptate in tari ale UE, sa nu fie date si comunitatii maghiare din Transilvania.

a declarat, sambata, la Cluj-Napoca, la gala de aniversare a 25 de ani de la infiintarea UDMR, ca minoritatea maghiara din Romania nu a revendicat niciodata nimic ce nu este acceptat in alta parte a UE.

"Sa constientizam, in randul maghiarilor din Transilvania, maghiarilor de peste tot, si al romanilor din Romania, ca, in acest caz, comunitatea maghiara din Romania nu a revendicat…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cladirea fostului Hotel Melody, reabilitata. Vicepremierul Ungariei. ”Noi suntem acasa, aici, la Cluj”

21:45, 19.04.2024 - Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, a inaugurat, vineri, cladirea reabilitata a fostului Hotel Melody din Cluj-Napoca, investiție a Guvernului de la Budapesta de aproape 7 milioane de euro și care este acum sediu pentru Universitatea Sapientia. Semjen Zsolt a mulțumit Universitații Sapientia, instituție…

Vicepremierul Ungariei, la reabilitarea fostului Hotel Melody. ”Noi suntem acasa, aici, la Cluj”

21:40, 19.04.2024 - Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, a inaugurat, vineri, cladirea reabilitata a fostului Hotel Melody din Cluj-Napoca, investiție a Guvernului de la Budapesta de aproape 7 milioane de euro și care este acum sediu pentru Universitatea Sapientia. Semjen Zsolt a mulțumit Universitații Sapientia, instituție…

S-au plans chinezii: CE investigheaza proiectele fotovoltaice ale Petrom și CE Oltenia

14:50, 03.04.2024 - Comisia Europeana a demarat doua investigații amanunțite privind posibila distorsiune a pieței in urma subvențiilor straine acordate ofertanților in cadrul unei proceduri de achiziții publice din Romania. Potrivit unui comunicat oficial al executivului comunitar, procedura publica in cauza a fost inițiata…

Romania, la coada Europei privind calitatea aerului. Ce țara din Europa are cel mai curat aer

10:11, 23.03.2024 - Romania sta foarte prost in ceea ce privește calitatea aerului. O confirma și raportul global pentru 2023 realizat de catre IQAir, o organizație elvețiana pentru calitatea aerului, ce analizeaza zilnic date de la peste 30.000 de stații de monitorizare de pe tot globul.

Stația de epurare Glina, nominalizata la premiul pentru cel mai bun proiect de tratare a apelor uzate din lume. Mesajul Gabrielei Firea

11:50, 13.03.2024 - "Stația de epurare Glina este pe lista scurta a proiectelor nominalizate la ediția din 2024 a Global Water Awards, iar caștigatorii vor fi anunțați in cadrul Global Water Summit 2024, la Londra in luna aprilie", a mai spus fostul primar al Capitalei. Gabriela Firea a precizat, in context, ca felicita…

Romania, in sens invers fața de restul Europei: Miniștrii energiei din UE au decis reducerea consumului de gaze / Romania iși crește necesarul de gaze

11:56, 05.03.2024 - Consiliul miniștrilor energiei din statele UE au ajuns luni la un acord politic cu privire la o recomandare de a continua reducerea voluntara a cererii de gaze. Mai exact, statele membre sunt incurajate sa-și reduca in continuare consumul de gaze pana la 31 martie 2025, cu cel puțin 15 % fața de consumul…

Romania merge contra curentului și a dat lovitura in Europa: am depașit Ungaria și Polonia

11:00, 19.02.2024 - Impactul starii debile a economiei germane se rasfrange asupra celor mai mari țari din Europa de Est. Romania este intr-o poziție ceva mai favorabila fața de Ungaria și Polonia datorita absorbției ridicate a finanțarii de la Fondul de Redresare. In timp ce alocarea fondurilor de la Fondul de Redresare…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…


Ce parere ai despre aceasta stire?