Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viața uni tânăr american s-a schimbat din temelii când a împlinit 20 de ani: a aflat că părinții săi erau spioni ruși

Publicat:

Un tanar american a descoperit chiar in ziua in care a implinit 20 de ani ca parinții sai sunt spioni ruși. Tim Foley iși aștepta, impreuna cu fratele sau, invitații la petrecere, cand la ușa locuinței lor din Cambridge, Massachusetts, s-au prezentat agenții FBI, informeaza .   Totul s-a intamplat in vara anului 2010, atunci cand  un spion rus a ales sa colaboreze cu autoritațile americane și a dezvaluit totul. Pana atunci, cei doi frați știau ca tatal lor, , studiase la Harvard și lucra la o firma de consultanța din Boston, iar mama, , era agent imobiliar.…

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Președintele bulgar: 'Victoria Ucrainei asupra Rusiei este imposibila'

16:05, 20.05.2024 - Victoria Ucrainei asupra Rusiei este „imposibila", iar prelungirea ostilitaților este "dezastruoasa" nu numai pentru Kiev și Moscova, ci și pentru toate țarile occidentale, a declarat președintele bulgar Rumen Radev.

Armata ucraineana spune ca Rusia a obținut „succese tactice” in regiunea Harkov. Situatia „s-a deteriorat semnificativ”

08:56, 13.05.2024 - Armata ucraineana a recunoscut luni „succese tactice” ale Rusiei in regiunea Harkov (nord-est), unde Moscova a afirmat ca a cucerit alte patru localitati din apropierea frontierei in cadrul ofensivei sale lansate vineri, care a dus la evacuarea a mii de civili, relateaza AFP, preluata de News.ro.

Un copil din Marea Britanie și-a recapatat auzul dupa o intervenție chirurgicala revoluționara care a durat doar 16 minute. „Nu mi-a venit sa cred”

12:45, 09.05.2024 - Un fetița din Marea Britanie și-a recapatat auzul dupa ce a devenit prima persoana din lume care a luat parte la un studiu de pionierat in domeniul terapiei genetice, despre care medicii spun ca marcheaza o noua era in tratarea persoanelor care au deficiențe de auz, relateaza The Guardian.Opal Sandy…

UE critica Moscova pentru trecerea sub controlul sau a unor firme italiene si germane din Rusia

07:55, 28.04.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a plasat filialele ruse ale companiei italiene de echipamente de incalzire a apei Ariston si ale producatorului german de electrocasnice BSH Hausgeraete sub administrarea JSC Gazprom Household Systems, potrivit unui decret publicat vineri. Aceste masuri, care vizeaza…

Putin sugereaza ca Ucraina a fost implicata in atacul terorist de la Moscova: „E parte a atacurilor regimului de la Kiev asupra Rusiei”

21:50, 25.03.2024 - Vladimir Putin a declarat ca atacul terorist de la Moscova, in care au murit 143 de persoane, face „parte din atacurile regimului de la Kiev indreptate asupra Rusiei”, informeaza Reuters, preluata de The Guardian.

Bascana Gagauziei, Evghenia Gutul la Moscova: „Autoritațile de la Chișinau incearca sa rupa legatura cu Rusia, dar nu le va reuși”

16:46, 01.03.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, se afla intr-o vizita de lucru la Moscova unde a avut o intalnire cu președintele Consiliului Federației Ruse, Valentina Ivanovna Matvienko. Aceasta a cerut sprijinul Rusiei pentru Gagauzia, declarand ca drepturile regiunii sunt asuprite de Chișinau.

Germania lanseaza un scenariu de coșmar: razboiul ajunge la granița Romaniei

07:46, 01.03.2024 - Ministrul german de externe Annalena Baerbock considera ca evolutiile recente din Republica Moldova le reflecta pe cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina si Rusia din urma cu cativa ani, cand Moscova a anexat ilegal peninsula Crimeea, informeaza dpa, informeaza Agerpres. Aceste declaratii…


Ce parere ai despre aceasta stire?