Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vezi din ce cauză a murit adolescenta de 16 ani!

Publicat:

Medicii legisti au efectuat necropsia in cazul adolescentei de 16 ani care a fost gasita fara suflare, joi dupa-amiaza, intr-un apartament de pe . Ghe. Avramescu unde statea cu chirie. Acestia au stabilit ca si cauza a decesului o intoxicatie medicamentoasa. Concluziile legissitlor confirma in aceste conditii principala ipoteza conturata in cazul mortii elevei, si anume sinuciderea.

Citeste articolul mai departe pe stiri.botosani.ro…  

Sursa articol: stiri.botosani.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spun medicii despre cazul fetiței de patru ani din Calarași, care a murit dupa ce a mancat pește. Cat de mare este pericolul pentru romani: ”Este incredibil ca...”

09:10, 03.05.2024 - O fețita de patru ani s-a stins din viața in Calarași, dupa ce a mancat pește congelat. Și bunica ei a ajuns la spital și ulterior a murit. Medicii au reacționat in acest caz revoltator, avand in vedere cat de des este consumat peștele in aceasta perioada, in Romania.

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Caz infiorator in Brașov! O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8

17:00, 07.04.2024 - In inima Brașovului, un incident tragic a tulburat liniștea orașului. O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc de locuințe. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Medicii infirma ipoteza crimei: Iubitul jucatoarei de tenis Sabalenka a murit din cauza unui cheg de sange

14:55, 19.03.2024 - Moartea lui Konstantin Koltsov a zguduit marti lumea tenisului. Fostul jucator de hochei pe gheata si iubit al Arinei Sabalenka a murit la doar 42 de ani, la Miami, unde se afla alaturi de sportiva belarusa. Deși inițial presa vechiula scenariul unei crime, motivul decesului a fost altul. Potrivit…

Ipotezele medicilor in cazul tanarului in varsta de 26 de ani, care a murit subit, in Arad. Studentul a decedat pe terenul de fotbal / FOTO

22:00, 06.03.2024 - Medicii au doua ipoteze in cazul tanarului in varsta de 26 de ani, care a murit subit, in Arad. Studentul a decedat pe terenul de fotbal. Iata ce au transmis doctorii cu privire la acest caz șocant!

Un tanar de 25 de ani a murit dupa ce a fost externat: fusese trimis acasa cu antibiotic

08:16, 23.02.2024 - Cand parinții au primit certificatul decesului, au aflat ca baiatul suferise, de fapt, un anevrism aortic, din cauza caruia a facut un infarct. Mama lui este șocata și spune ca tanarul ar fi inca in viața daca medicii i-ar fi facut o ecografie. Acum, ea vrea sa faca apel la Colegiul Medicilor pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?