Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vezi ce vedetă de la Hollywood a suferit o dublă mastectomie

Publicat:

Dupa o tacere îndelungata, a dezvaluit motivele disparitiei din lumina reflectoarelor.

Câstigatoarea Oscarului în 1991, pentru prestatia din Misery, în care a jucat alaturi de , actrita, acum în vârsta de 64 de ani, a marturisit ca a fost supusa unei duble mastectomii, dupa ce în urma cu doua luni a fost diagnosticata cu cancer la sân.

"Scuze pentru lunga tacere. Am fost diagnosticata cu cancer acum doua luni si ma recuperez dupa o dubla masectomie. Nu-mi lipsesc sânii cum îmi…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vica Blochina, despre momentele de coșmar prin care a trecut! Vedeta s-a confruntat cu grave probleme și a avut mult de suferit: ”Nu ma intreba cum a venit...” / VIDEO

22:50, 30.04.2024 - Daca acum o vedem cu zambetul pe buze și in cea mai buna forma, Vica Blochina nu a fost tot timpul așa. Vedeta a trecut in urma cu cațiva ani prin momente extrem de grele despre care astazi vorbește deschis. S-a confruntat cu grave probleme și i-a fost teama sa se mai priveasca in oglinda. Cum a trecut…

Star Matinal. O actrița cunoscuta, diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are: „Eu nu voi mai fi...”

14:50, 04.04.2024 - O actrița cunoscuta a fost diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are, iar in aceste momente se pregatește de ce este mai rau. Iata ce declarații a facut in cadrul podcast-ului pe care il modereaza!

Printesa de Wales anunta ca a fost diagnosticata cu cancer - VIDEO

20:30, 22.03.2024 - Printesa de Wales a dezvaluit vineri ca a fost diagnosticata cu cancer si ca se afla in primele etape ale tratamentului chimioterapeutic, informeaza BBC, potrivit news.ro. Intr-o declaratie inregistrata la Windsor de BBC, Catherine a spus ca afectiunea sa a fost descoperita dupa ce a suferit o operatie…

De ce are Kim Kardashian doua degete mereu bandajate la o mana. Același detaliu dubios a fost observat și la Kate Middleton: ”Le-am sacrificat pentru...”

12:00, 22.03.2024 - Kim Kardashian a elucidat misterul degetelor mereu bandajate! Vedeta de la Hollywood are mereu doua degete de la mana puse intr-un bandaj, iar multa lume s-a intrebat care este motivul. Același detaliu a fost observat și la Kate Middleton, inclusiv la intalnirile oficiale. Iata de ce!

Actrița celebra, diagnosticata cu cancer la san! A suferit operație de dubla mastectomie: ”Cele mai grele momente”

15:40, 14.03.2024 - O actrița cunocuta la nivel internațional a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. A aflat ca are cancer in urma evaluarii scorului pentru riscul de cancer la san, efectuat de medicul sau. Dupace rezultatul a fost pozitiv, a trecut prin mai multe operații timp de un an.

Actrița Olivia Munn a dezvaluit ca a suferit o dubla mastectomie, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer

08:05, 14.03.2024 - Olivia Munn a anunțat pe Instagram ca a fost diagnosticata cu cancer la san. Actrița in varsta de 43 de ani a scris intr-un mesaj adresat fanilor: "Sper ca impartașirea acestui lucru sa ii ajute pe alții sa gaseasca alinare, inspirație și sprijin in propria lor calatorie".


Ce parere ai despre aceasta stire?