Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vezi aici de unde a aparut apa pe Pamant

Publicat:

Cometele au creat oceanele de pe imensi de gheata din spatiu, cunoscuti drept comete, ar putea fi sursa oceanelor de pe Terra, spun cercetatorii. Apa este vitala vietii pe Pamant - viata exista oriunde se afla apa. Cercetatorii si-au petrecut decenii intregi sa afle de unde provine apa de pe planeta noastra. Studiile anterioare sugereau ca Pamantul tanar era uscat, nu avea apa si alte materiale volatile, potrivit Realitatea TV. Acum, apa precum cea din oceanele terestre a fost descoperita in cometa Hartley 2, observata de sonda /EPOXI, in noiembrie 2010. Aceasta…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Actualitate medicala/ Jumatate din informatii sunt ­uitate intr-o ora si 66% dupa o zi

21:15, 08.05.2024 - Vi s-a intamplat vreodata sa uitați daca ați incuiat ușa sau daca ați scos fierul de calcat din priza atunci cand ați plecat de acasa? Astfel de momente sunt normale și mult mai frecvente decat ați banui. Asta pentru ca memoria este selectiva și influențata de o varietate de factori, precum emoțiile.…

Ce spun psihologii despre cei care nu suporta pisicile. 6 diferențe majore intre iubitorii de caini și cei de feline

23:25, 03.05.2024 - Unii oameni simt o respingere absoluta fața de pisici, fara a putea da o explicație raționala acestui fapt. Ei nu le pot suporta prezența, uneori chiar le alunga din zona in care se afla. In cazul pisicilor, psihologii au observat ca nu exista o linie mijlocie dintre cele doua atitudini, oamenii fie…

Recalcularea pensiilor. Totul despre punctele de stabilitate. Fosta șefa a Casei de Pensii a dat carțile pe fața

15:40, 06.04.2024 - „S-a introdus in legislație considerarea studiilor superioare efectuate la zi ca și stagiu de cotizare pentru ca aceasta explicație nu era valabila si in cazul celor care au facut studiile la cursuri serale si aveau activitate in același timp. Practic, nu se suprapune ca si stagiu de cotizare perioada…

Invazia microplasticelor

05:10, 26.03.2024 - Peste 380 de milioane de tone de plastic sunt produse in fiecare an. Plasticul este extrem de rezistent, dar atunci cand incepe sa se degradeze, el elibereaza particule mici de plastic in mediu. Microplasticele, particule mai mici de 5 milimetri, și nanoplasticele, particule mai mici de 1000 de nanometri,…

Prin fierberea apei de la robinet sunt eliminate aproape 90% din microplastice

00:11, 06.03.2024 - Prin fierberea apei de la robinet inainte de a o bea sunt eliminate aproximativ 90% din microplasticele cu care poate fi contaminata, conform unui nou studiu publicat la sfarsitul lunii februarie in jurnalul Environmental Science and Technology Letters, transmite Live Science, potrivit Agerpres. Microplasticele…

Descoperire epocala: A fost identificata steaua neutronica nascuta dintr-o supernova si observata de pe Terra in 1987. Ce spun cercetatorii

08:06, 24.02.2024 - Atunci cand o stea cu o masa de 20 de ori mai mare decat cea a Soarelui nostru a explodat intr-o galaxie din apropiere, explozia sa a fost atat de violenta incat a fost vizibila cu ochiul liber din emisfera sudica a Pamantului timp de cateva saptamani in 1987. Oamenii de stiinta au identificat in sfarsit…

Un satelit se indreapta catre Pamant! Este scapat de sub control! Cand va ateriza

12:05, 20.02.2024 - Un satelit se indreapta catre planeta Pamant! Cercetatorii susțin ca este scapat de sub control in aceste momente. Data la care va ateriza pe Terra, potrivit informațiilor furnizate de specialiști. Exista sau nu motive de ingrijorare pentru populație.

De ce aspirina ar trebui integrata in tratamentul contra cancerului

07:00, 18.02.2024 - Aspirina  ar putea juca un rol major in tratamentul contra cancerului, susțin cercetatorii de la Universitatea Cardiff, in urma unei ample analize. Se știe ca aspirina este un medicament antiinflamator foarte folosit. Meta-analiza – publicata in British Journal of Cancer – se bazeaza pe 118 studii,…


Ce parere ai despre aceasta stire?