Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vezi aici cum a fost catrografiata inima unei femei - FOTO

Publicat:


Vezi aici harta inimii unei femei1 Harta inimii unei femei a fost creata undeva intre anii 1833 si 1842, potrivit Antena 3.  
Surprinzator este faptul ca autorul a realizat aceasta cartografiere asemenea unui teritoriu real, cu munti, rauri si orase. 
Cea mai mare parte a acestui "domeniu imobiliar" este detinut de "Dorinta de afisare", "Dragostea pentru vestimentatie", "Admiratia de sine", "Cochetaria"  si "Egoismul". Chiar si "" este traversat de "". 
Toate trasaturile pozitive, inclusiv "" sunt…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

un concept medical care atrage tot mai mult interesul specialiștilor / Ce beneficii extraordianre aduce

10:50, 30.04.2024 - Coerența inimii (coerența cardiaca), un concept abordat in cercetarea medicala inca din anii 1990, a revenit in actualitate și atrage tot mai mult interesul specialiștilor și al oamenilor in general. Aceștia pot beneficia de avantajele unor tehnici și mecanisme de autocontrol pentru o sanatate de invidiat.…

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Cine a caștigat cea de-a opta ediție a emisiunii. A fost dat bonusul de 100 de puncte: „Va felicit din toata inima!”

23:40, 06.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, emoțiile au fost la cote maxime și asta pentru ca toate echipele s-au descurcat foarte bine și au reușit sa-i surprinda pe jurați. Iata cine a caștigat cea de-a opta ediție a emisiunii!

Valentina Bucur, redactor al cotidianului OPINIA, premiata la Gala „Buzaul Genial – Femei la puterea 10“

00:11, 02.04.2024 - Colega noastra Valentina Bucur, redactor al cotidianului OPINIA, a fost premiata, sambata, la Gala „Buzaul Genial – Femei la puterea 10”, organizata de Antena 3 CNN. 13 personalitați feminine de marca care au scris istoria locala, naționala sau chiar internaționala iși gasesc perechea in zilele noastre…

Detaliul surprinzator care s-a aflat despre noii jurați Chefi la Cuțite. Chiar Catalin Scarlatescu i-a dat de gol: „Din tinerețe”

09:05, 29.03.2024 - Orlando Zaharia, Ștefan Popescu, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner formeaza noua echipa a juraților show-ului culinar Chefi la Cuțite de la Antena 1. Catalin Scarlatescu a vorbit deschis despre relația pe care o are cu cei patru colegi din industrie. Ce a dezvaluit despre unul dintre ei: „Din tinerețe”.…

Parcursul surprinzator al lui Chef Ștefan Popescu, juratul Chefi la cuțite: de la pompier la bucatar! „Am participat la peste 150 de intervenții ca pompier”

19:20, 12.03.2024 - Mai sunt cateva zile pana la premiera maraton a sezonului 13 Chefi la cuțite! Pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, la Antena 1, se va da startul unui nou capitol in bucataria celui mai apreciat cooking show din Romania: Chef Ștefan Popescu, Chef Richard A

Parcursul surprinzator al lui Chef Ștefan Popescu, juratul Chefi la cuțite: ”Am participat la peste 150 de intervenții ca pompier”

12:46, 12.03.2024 - Mai sunt cateva zile pana la premiera maraton a sezonului 13 Chefi la cuțite! Pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, la Antena 1, se va da startul unui nou capitol in bucataria celui mai apreciat cooking show din Romania: Chef Ștefan Popescu, Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia și Chef Alexandru…

Alimentul care susține sanatatea inimii. Trebuie consumat in mod frecvent

00:05, 26.02.2024 - Inima este organul fara de care nu putem funcționa. Sanatatea sa este importanta, astfel ca e nevoie sa avem o grija deosebita. Multe vitamine și minerale se pot obține din alimentație, astfel ca anumite nucifere pot avea un rol benefic pentru vitalitatea noastra.

Tactica neobișnuita a poliției din Peru pentru a aresta doua femei traficante de droguri

13:05, 16.02.2024 - Intr-o mișcare neconvenționala și ingenioasa, poliția din Peru a pus in aplicare o tactica inedita pentru a captura femei traficanți de droguri. In inima capitalei Lima, un agent sub acoperire s-a costumat intr-un ursuleț uriaș, insoțit de baloane in forma de inima, sub pretextul distribuirii de felicitari…


Ce parere ai despre aceasta stire?