Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești PROASTE pentru șoferii români! S-a scumpit iar, însă MAJORĂRILE nu se vor opri aici. Ce spun specialiștii

Publicat:

Șoferii au avut neplacuta surpriza de a constata ca prețurile la carburant s-a majorat in doar doua saptamani cu 20 de bani pe litru, din cauza evoluției internaționale a petrolului Brent, care a ajuns in prezent la un nivel de peste 80 de bani/ baril.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

E sau nu bine sa bei apa chiar inainte de culcare? Specialiștii au vești proaste pentru cei care o fac

17:35, 29.03.2024 - Probabil știi cat de importanta este hidratarea și te numeri printre cei care, din cand in cand, iși fac bilanțul aportului de lichide. Sau, mai mult, incerci sa compensezi seara, pe ultima suta de metri, deficitul de lichide.

Vești proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Primesc amenzi uriașe

21:30, 26.03.2024 - Vești extrem de proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Șoferii primesc amenzi uriașe, astfel ca sunt nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare. Iata ce presupune noua modificare, dar și ce trebuie sa știe conducatorii auto!

Vești proaste pentru romani. Se introduce o noua taxa

13:55, 21.03.2024 - Vești proaste pentru romani odata cu introducerea unei noi taxe ce va avea un impact semnificativ asupra portofelelor lor. Aceasta masura, care va intra in vigoare, aduce cu sine o serie de consecințe financiare.

Carburanții s-au scumpit din nou. Noile tarife de la pompa: cat platesc șoferii pentru benzina și motorina

19:00, 28.02.2024 - Specialiștii in energie estimeaza ca prețul litrului de motorina va depași cat mai curand prețul de 8 lei. Cat despre motive, la nivel european suntem in mijlocul unei crize de motorina.In plus, pe langa scumpirile saptamanale de la pompa, carburanții se vor scumpi iar din vara, cand Guvernul va majora…

Vești proaste pentru romani! Dispar mai multe meserii in schimbul altora noi, precum discotecar sau aglomeratorist

12:01, 28.02.2024 - Vești proaste pentru o mulțime de romani! Mai multe meserii vor disparea de pe piața muncii și vor fi inlocuite cu altele noi! Printre viitoarele ocupații se numara discotecat, aglomeratorist sau defectolog. iata ce anunț a facut ministrul Muncii!

Vesti bune pentru 800.000 de familii de romani. Marcel Ciolacu: "Majorarile pensiilor și salariilor nu vor fi luate in calcul"

13:10, 16.02.2024 - Sunt vesti bune pentru 800.000 de familii de romani, iar premierul Marcel Ciolacu a spus ca, pentru a putea primi ajutor, guvernul nu va mai lua in calcul majorarile de pensii și salarii de la 1 ianuarie.


Ce parere ai despre aceasta stire?