Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veşti proaste pentru românii care vor să muncească sezonier în Germania

Publicat:

Fermierii germani vor incerca sa faca presiuni asupra viitorului guvern pentru ca muncitorii sezonieri sa nu intre sub incidenta salariului minim care ar urma sa fie acordat din 2015, anunta liderul unui sindicat de profil, citat de AFP.

"In privinta muncitorilor sezonieri, discutiile trebuie sa continue", a declarat , liderul Federatiei agricultorilor (DBV), citat de Mediafax.

"Cei mai multi dintre sezonieri nu au resedinte principale in Germania, venind aici doar doua-trei luni" astfel ca salariul minim nu ar trebui sa le fie acordat, a adaugat liderul sindical.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Vesti proaste pentru romanii cu rate la banci. BNR nu are deloc mila de creditele oamenilor!

16:30, 13.05.2024 - Economia Romaniei mai vine cu o lovitura pentru oamenii cu rate la banci. BNR a decis luni menținerea dobanzii-cheie la 7% pe an. Asta desi exista speranta ca putea vedea și o prima taiere de dobanda. De asemenea, Banca Nationala a pastrat neschimbata si rata dobanzii la facilitatea de depozit la 6%…

Vești proaste pentru romanii care nu au asigurare obligatorie pentru locuința! S-au anunțat amenzi

10:41, 19.04.2024 - Romanii care nu și-au asigurat locuințele impotriva dezastrelor naturale se confrunta cu vești proaste, deoarece autoritațile au anunțat amenzi pentru cei care nu respecta obligația de a avea asigurare obligatorie pentru locuința.

Vești proaste pentru romani. FMI anunța probleme pentru economia romaneasca

15:25, 17.04.2024 - Romanii sunt intampinați cu vești proaste din partea Fondului Monetar Internațional. Conform experților, creșterea economica estimata pentru 2024 va fi mai mica decat previziunile optimiste ale Guvernului.

Devine interzis in Germania. Ce trebuie sa știe romanii din aceasta țara UE, motivul din spatele legii

10:40, 28.03.2024 - Vești rele pentru iubitorii de animale. O rasa de caini foarte iubita, recunoscuți pentru iubirea pe care le-o poarta stapanilor și modul ușor de a de adapta intr-o familie, va fi interzisa in Germania. Motivul pentru care a fost adoptata aceasta lege. Rasa de caini, interzisa la nemți Cainele a fost,…

Vești proaste pentru romani! Taxe și impozite mai mari pe proprietați. De cand vor da oamenii mai mulți bani

09:10, 28.03.2024 - Vești proaste! Romanii vor fi nevoiți sa plateasca taxe și impozite mai mari pentru proprietați. Iata de cand vor da oamenii mai mulți bani. Detaliile oferite prin intermediul unui material semnat de Alex Milcev, liderul departamentului de Asistenta fiscala si juridica.

Vești proaste pentru Sile Camataru / Decizie crunta a judecatorilor in cazul celebrului șef al lumii interlope

23:35, 23.03.2024 - Sile Camataru a primit o veste foarte proasta din partea magistaților de la Tribunalul Dambovița. Liderul interlop executa o pedeapsa cu inchisoarea pentru proxenetism și este incarcerat la o fosta școala de corecție.

Ultima ora! Vești proaste pentru Catalin Cherecheș: Extradarea din Germania in Romania e tot mai aproape

16:55, 13.03.2024 - Ultima ora! Vești proaste pentru Catalin Cherecheș: Extradarea din Germania in Romania e tot mai aproapePrimul Senat penal al Tribunalului Regional Superior din Munchen a transmis miercuri, pentru MEDIAFAX, ca extradarea lui Catalin Cherecheș in vederea executarii pedepsei este admisibila și a dispus…

Vești proaste pentru romani! Ce amenda risca persoanele care dau foc la resturile de vegetație in 2024

19:10, 18.02.2024 - Romanii au parte de vești proaste! Pentru ca ne apropiem de sezonul cald al anului, autoritațile incep sa ia masuri in privința persoanele care stau la casa se vor apuca de curațenie prin curte. Iata ce amenda pe care o risca persoanele care dau foc la resturile de vegetație in 2024!


Ce parere ai despre aceasta stire?