Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru români. Se măresc taxele și impozitele cu 14%. Ce categorie va fi afectată

Publicat:

Taxele și impozitele in Romania vor crește, de la inceputul anului viitor cu aproape 14%. Pentru proprietarii de mașini din București, impozitul va crește, in funcție de centimetri cubi ai motorului.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești bune pentru o categorie de angajați din Romania! Va primi un spor de 100% pentru zilele lucrate de 1 Mai și Paște

09:00, 11.04.2024 - Vești bune pentru o categorie de angajați din Romania! Lucratorii dintr-un anumit domeniu din țara noastra vor primi un spor de 100% pentru zilele lucrate de 1 Mai și Paște. Iata despre cine este vorba!

Vești bune pentru o anumita categorie de romani! Cine sunt cei care vor beneficia de reduceri la plata impozitelor pentru cladiri și terenuri

18:56, 02.04.2024 - Exista anumite persoane fizice care ar putea beneficia de o reducere procentuala in ceea ce privește impozitul pe cladirile pe care le au in proprietate in Romania. Pentru a plati insa mai puțin bani, acestea trebuie sa dovedeasca faptul ca au donat de cel puțin trei ori sange in cursul unui an calendaristic.

Nicki Minaj, pentru prima oara in Romania. Bilete au fost deja puse in vanzare. Prețul unui tichet la SAGA 2024

13:45, 18.03.2024 - Vești bune pentru fani lui Nicki Minaj din Romania! Celebra cantareața vine pentru prima oara in țara noastra, intr-un concert la București. Bilete au fost deja puse in vanzare. Iata care este prețul unui tichet la SAGA 2024!

Ultima ora! Vești proaste pentru Catalin Cherecheș: Extradarea din Germania in Romania e tot mai aproape

16:55, 13.03.2024 - Ultima ora! Vești proaste pentru Catalin Cherecheș: Extradarea din Germania in Romania e tot mai aproapePrimul Senat penal al Tribunalului Regional Superior din Munchen a transmis miercuri, pentru MEDIAFAX, ca extradarea lui Catalin Cherecheș in vederea executarii pedepsei este admisibila și a dispus…

Vești proaste pentru romani! Noi scumpiri de la 1 iulie. Ce categorie va fi afectata

08:55, 11.03.2024 - In ultima perioada au avut loc o serie de scumpiri, iar romanii trebuie sa scoata mai mulți bani din buzunar. Incepand cu 1 iulie, va exista o majorare a combustibilului, iar șoferii vor fi cei mai afectați. Iata prețul la care se vor vinde benzina și motorina.

Vești proaste pentru șoferi! O anumita categorie de mașini va fi interzisa noaptea pe șosele

15:26, 02.03.2024 - Gabriel Rau, consilier general din partea USR, a depus recent un proiect care vizeaza introducerea mai multor interdicții pentru șoferi. Amenzile ar urma sa ajunga pana la 5.000 de lei pentru cei care nu respecta regula.

Vești proaste pentru cei care iubesc vacanțele. Din vara, prețurile biletelor de avion vor crește

09:50, 26.02.2024 - Vara nu vine cu vești deloc bune pentru cei care obișnuiesc sa zboare frecvent cu avionul și nu numai. Din vara, biletele de avion se vor scumpi. Iata care este avertismentul uneia dintre cele mai mari companii aeriene din Europa.

Vești proaste pentru fanii lui Placido Domingo! Artistul a fost diagnosticat cu bronșita și amana concertele din Romania

19:55, 22.02.2024 - Vești proaste pentru fanii tenorului spaniol Placido Domingo. Un diagnostic de bronșita il obliga sa ia o perioada de repaus vocal de cel puțin 10 zile, noteaza click.ro. Cantarețul de opera a anunțat faptul ca nu va putea susține concertele programate in aceasta luna, la București și Cluj. Potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?